Men hvad med mine jeans?

For under 400 kroner teddyjakke

teddycoat

Affiliate links: Lys frakke her (tall version på tilbud her), mørk frakke her (plus size på tilbud her)

Det bliver bare lige et lille pip fra mig i dag – men et ret godt et af slagsen, synes jeg selv. Jeg har nemlig luret på de såkaldte teddy coats siden engang sidste vinter, men det blev ligesom aldrig helt til noget. Blandt andet på grund af priserne, for jeg har altså lidt en idé om, at jeg nok ikke vil elske den for evigt og så tænker jeg også, at materialet må blive træls at se på efter en lang sæson. Men altså what do I know.

I hvert fald: I dag faldt jeg over de her to versioner fra Asos’ herrelinje og til 45 pund (eller lige under 380 kroner), er de altså et forsøg værd, synes jeg. Begge farver er faktisk endda på tilbud i henholdsvis en plus size og en tall version, og der slipper man lige over 200 kroner for en jakke. Edermanme en fin pris. Og husk nu at vælg pund!

Til gengæld er jakkerne så ikke forede, så det er basically store tæpper med ærmer, der helt klart kræver noget varmt under, hvis man ikke skal dø af kulde. Se det som en fed mulighed for at teste en tendens af, hvis I er lidt i tvivl (det var min egen undskyldning). Har I is i maven, kan I jo vente og se om Asos kører Black Friday på dem, men selv hvis de gør, så plejer tingene at ryge så hurtigt derinde i de fleste størrelser, at jeg ikke selv tør satse.

Er den mørke af dem på vej hertil? Måske…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Men hvad med mine jeans?