For under 400 kroner teddyjakke

16 favoritter fra Asos – og 20% på det hele

skaermbillede-2017-11-23-kl-18-39-46

1: Bukser 2: Frakke 3: Støvler 4: Strik 5: Støvler 6: Frakke 7: Støvler 8: Foret regnjakke
9: Strik 10: Støvler 11: Dunfrakke 12: Taske 13: Taske 14: Bukser 15: Sweatshirt 16: Sneakers

Nå, er vi allerede ved at være liiidt trætte af Black Week eller er tilbud bare tilbud? Jeg er lidt in between, for jeg er altså lidt udfordret på garderoben og rabat på nyt er altid godt. Jeg er så også lidt udfordret på økonomien, og så er det næsten bare irriterende at se på alle de gode tilbud, som man stadig ikke har råd til. Såeh, lidt halv/halv. Men jeg lurer stadig, og in the spirit of sharing: Her er 16 af mine favoritter fra Asos.

De hele er på min saved-liste i øjeblikket, og den skarpe læser vil også bemærke, at der ikke er nogle stramme overdele og at bukserne har elastik i taljen. Haha. Der er også en anelse mere farve på collagen, end jeg normalt falder for, og om det er hormoner, et (bogstaveligt) inner child eller bare noget med smag, der skifter løbende skal jeg ikke kunne sige, men århmanner, den brændte, gule strik altså!

Støvlerne kan ikke komme bag på nogen – det er samme stil som altid, og man kan aldrig få for mange støvler! Sneakerwise er det lidt vildere end mine klassikere fra Adidas, men jeg er simpelthen faldet for den model. Egentlig i sort eller grå, men da jeg så den her farve, røg den altså direkte ind på listen. Pæn!

Hvis min talje havde haft sin normale størrelse, havde de her shiny nogle også været på collagen, og så er den her fine hesteskoskjorte (klart en ting) og den prikkede her lidt på en overvejer – kan sådan nogle mon lukkes over maven?

Koden, der giver 20% på hele Asos’ sortiment er WIN20, der ser ud til at gælde hele weekenden, så slå jer løs, men husk at have hovedet med jer, så det ikke bare bliver hovedløs shopping. Mere er 20% trods alt heller ikke ;).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For under 400 kroner teddyjakke