Såeh, hvordan med det shoppestop?

Sunday dreams // Tre efterårsoutfits

skaermbillede-2017-10-15-kl-12-51-33

Reklamelinks: jeans, strik, jakke, taske, støvler

Hold. Nu. Op. Jeg er udfordret på shoppestoppet. Min konto gør det (desværre) stadig nemt nok at holde, men eeeeeeej, alt på nettet er pænt lige nu! Mine fysiske og mentale ‘saved-lister’ rundt omkring er spækkede, og det hele hænger efterhånden sammen i outfits.

Jeg har samlet tre af slagsen her – et lidt lækkert Nana-til-hverdag-outfit øverst, et lidt mere chillet (men mindst lige så meget mig-til-hverdag) nedenunder, og så et lidt pænere af slagsen nederst. I skrivende stund er det lidt af en gråvejrssøndag, så hættetrøje og sneakers er klart det, der trækker mest – hvilket outfit er I mest til? Eller er det mon en blanding?

Det er sådan næsten lidt memorylane-agtigt at lave collager som de her – jeg lavede mange af dem i bloggens unge år! De er lidt mere tidskrævende end ‘ni frakker’ eller lignende, men de kan altså også noget andet, synes jeg. Det der med, at tøjet bliver sat sammen med noget andet gør – for mig i hvert fald – at det bliver nemmere at vurdere, hvordan det ville passe ind i ens garderobe i forvejen. Måske det bare er mig?

I hvert fald: God søndagsshopping (eller klikken rundt med en mild følelse af selvtortur, hvis I stadig er med på shoppestoppet). Jeg vil smutte ud i skoven og sparke til nogle blade.

skaermbillede-2017-10-15-kl-12-30-26

Reklamelinks: Frakke, sweatshirt, bukser, taskesneakers

skaermbillede-2017-10-15-kl-13-13-16

Reklamelinks: Uldfrakke, skjorte, støvler, bukser, taske

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Såeh, hvordan med det shoppestop?