Om slentrekugler, spiderman-tendenser og røget makrel

Såeh, hvordan med det shoppestop?

noktober

Lad mig lige starte ud med at sige, at det er fedt at se, at så mange af jer er med på et shoppestop – også selvom I ikke er med i kommentarfeltet ;). Jeg håber, at det bliver en af jer, der vinder opholdet på Ystad!

Derudover, så lovede jeg jo en lille status på mit eget shoppestop – og efter at have brugt mindst(!) en time på at forsøge at opstøve støvlerne der på diverse secondhand sider og -apps, så virkede det som et oplagt tidspunkt at snakke om netop shoppestop. For det burde jo virkelig ikke være et problem, at bruge, hvad man har i skabet i en måned (og så var secondhand shopping jo endda ok). Men jeg synes faktisk, at det er lidt hårdt! Jeg falder for alt i øjeblikket! Både H&M, Boozt, Stories, Asos, AndPants og whatnot holder vilde midseason sales og alle de nye efterårs- og vintervarer er vælter frem! Og det er min yndlingsshoppeårstid!

For eksempel dukkede billedet fra hende her op i mit Instafeed, og jeg vil have alt, hvad hun har på. Som i alt. Skjorten kan jeg godt leve uden, men resten føler jeg virkelig, at jeg mangler. Specielt støvlerne (som jeg i øvrigt aldrig fandt, så hvis I finder et par i str 38, så råb højt!), men også bukserne og den gode, rare sweat i den fineste navy. Det er ikke fordi, jeg ikke kan høre, hvor latterligt det lyder – det er bare følelser over fornuft. Men har jeg så holdt mit shoppestop?

Ja. Det er desværre helt vildt nemt for mig at holde, for min søde a-kasse struggler en hel del med teknikken, så lige nu er der mest noget med at holde næsen ovenvande og tallene grønne… Eller sorte er de vel egentlig. I hvert fald har jeg en fornemmelse af, at jeg kommer til at holde shoppestoppet kørende – helt ufrivilligt – en lille måneds tid endnu… Helt enormt kedeligt i øvrigt, så hvis I falder over noget her eller på min Tradono, så husk, at jeg lige pt er ret åben for bud, haha.

Og hvad med jer? I kan stadig melde jer til Noktober her, hvis I vil være med i konkurrencen om et ophold på Ystad, og så vil jeg altså bare vildt gerne høre, hvordan I klarer det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om slentrekugler, spiderman-tendenser og røget makrel