20% på både udsalg & nyheder

Om statementøreringe og små forandringer

Hvisk tube earrings

Det er efterhånden en måneds tid siden, at jeg snakkede lidt om statementøreringe herinde – og at dømme efter jeres kliks, så var jeg ikke alene om at lege lidt med tanken om de mere voldsomme øreringe.

Jeg var så heldig, at Hvisk sendte et par til mig og jeg er siden da gået hen og blevet temmelig glad for dem! Af en eller anden grund har jeg ikke fået taget billeder med dem på før nu (og shit mand, close ups er altså rarere, når man stadig er summertan i det), men nu huskede jeg det endelig i fredags!

Jeg har både brugt dem til lidt mere festlige anledninger, hvor de mest var prikken over i’et, og som her, til en super simpelt outfit, der lige trængte til et spark – og til 179 kroner skal jeg lige love for, at der er spark for pengene, eller hvad man siger. Faktisk er jeg blevet så glad for det ‘ekstra’ de giver, at nogle lidt vildere hverdagsøreringe er rykket ind på min mentale ønskeliste – smykker kan gøre SÅ meget, så hvis jeg kan finde et par stykker, der rammer balancen ‘lidt vild’ og ‘kan soves med’, så er jeg altså glad!

Until then er det helt hyggeligt, at få noget rotation i de øreringe, jeg allerede har – jeg har haft de samme til at sidde rundt regnet siden jul (I shit you not), så jeg havde helt glemt dem, der lå i skuffen. Dumt.

Hvis I vil være med, så koster mit par 179 lige her og resten af Hvisks ‘fashion smykke’-udvalg her. Alternativt er H&M, Gina Tricot og good old Asos helt klart også leveringsdygtige i lidt vildere øreringe, man ikke bliver ruineret af.

Hvisk tube earrings

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på både udsalg & nyheder