Mindst 50% på overtøj (og andet godt)

Om slentrekugler, spiderman-tendenser og røget makrel

Bornholm

Indlægget er sponsoreret af Billund Lufthavn og DAT

Så er jeg vel hjemme efter en helt formidabel weekend på Bornholm med søde Mia. Vi har snakket så meget, at jeg blev helt hæs, vi har været i spa, vi har klatret på klipper og vi har spist os gennem Bornholmske specialiteter lige fra slentrekugler til røget sild (med obligatorisk æggeblomme).

Der er alt for meget at fortælle, til at ét indlæg kan gøre det, så jeg deler det op over nogle stykker over det næste stykke tid, så husk at følg med. For det hele lige er på det rene, så var Mia og jeg inviteret af Billund Lufthavn og DAT, og det er dem og Destination Bornholm, der har hooket os op med alt fra lejebil og hotel til madoplevelser i verdensklasse. Haps haps.

Indlægget her er den forkortede billededagbog – fyldt med mange muntre minder.

Bornholm

Tjek lige en seng altså! Den savner jeg altså lidt – specielt når man medregner havudsigten fra hovedpuden. Vi boede på Hotel Griffen i Rønne, små ti minutter fra lufthavnen (det er altså noget andet end Århus…). 

Bornholm

.. Og lur lige det fine værelse! Farverne passede så godt til den smukke udsigt. 

Bornholm

Vi var forbi Hammerhus og sjældent har skyet vejr matchet et turistmål så godt – der var bare drama i de skyer! Og heldigvis kun en lillebitte smule vand. 

Bornholm

Gæt hvilken bil, der var vores? Haha

Bornholm

Den vildeste gang fisk på røgeriet i Svaneke – mere om det en anden gang, men lemmejustsay: Jeg har rent faktisk drømt om den hvidløgsrøgede makrel efter jeg er kommet hjem. I shit you not. 

Bornholm

Tjek lige to søde mus med fodbad og champagne. 

Bornholm

Karamelkompagniet i Gudhjem er helt klart et besøg værd! Min lillesøster havde allerede snakket stolpe og og ned om deres Slentrebar, så vi måtte forbi – og der er noget om snakken!

Bornholm

Vi fik også lov til at klatre på de Borholmske klipper, og selvom vi faktisk begge har gået til klatring tidligere, så var det her en HELT anden oplevelse! Tjek lige Spider(wo)man på klippen! Det kunne jeg godt blive bidt af. 

Bornholm

En andne ting jeg godt kunne blive bidt af, er vinterbadning i solnedgangen. I hvert fald når bassinet er få meter fra en opvarmet jacuzzi med samme udsigt. 

Bornholm

Fra nordøens rå klipper til sydøens store, flade sandstrande – for en ø, der ikke er meget mere end 130 km i omkreds, er det edermanme imponerende! Og Dueodde strand her vil jeg virkelig gerne bruge en sommerdag eller to på. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindst 50% på overtøj (og andet godt)