Om statementøreringe og små forandringer

Om efterårstræthed, rabatkoder og hættetrøjer

nanabech

Sååeh – er der nogen af jer, der kan huske, hvornår vi sidst havde en hel dag med sol? Øj, hvor jeg i hvert fald savner den, solen. Lige om lidt er det vintertid, og helt ærligt, jeg glæder mig SÅ meget til de lysere morgener (så længe det varer), men tanken om hvor tidligt det så bliver mørkt? Det her må være året, hvor jeg får mig en lysterapilampe – hvis nogle af jer har erfaringer med dem, så byd endelig ind! Hvilken er bedst? Og skal jeg ruineres?

Oveni alt efteråret er jeg flyttet ind i min kærestes fine blå hættetrøje og helt ærligt, jeg ved ikke helt om han får den igen – den er helt fantastisk rar! Og pæn i farven endda. Til gengæld er det så måske ikke det mest flatterende stykke tøj jeg kan komme på, men altså you win some you lose some – og med verdens sejeste læderbukser og de fine øreringe, så er den altså godkendt.

Er man lidt lidt pænere tøj (eller bare i humør til at shoppe – I know I am), så kører Na-kd en ret lækker 25% kampagne lige nu – der er 25% på alt, som i alt(!) med koden GIVEME25, der gælder indtil i morgen midnat. Jeg forsøger mig stadig med det der shoppestop, men jeg tænker, at jeg lige kigger forbi – og hvis jeg falder over noget godt, så er der collage på bloggen i morgen.

nanabechnanabechnanabech

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om statementøreringe og små forandringer