Bliv VIP til Finders Keepers i weekenden

Mindst 50% på overtøj (og andet godt)

vinterfrakke udsalg

Reklamelinks: 1: Soft Rebels 2: Day Birger Et Mikkelsen 3: Mads Nørgaard
4: Wood Wood 5: 2nd Day 6: Samsøe & Samsøe

Altså jo – efteråret kan helt sikkert være vanvittigt smukt! Helt klart. Der er også noget forfriskende over den kølige vind og den helt klare efterårssol. Der er endda noget hyggeligt ved regnen (når den ikke lige slår over i det semihaglvejr jeg blev fanget i i går, men lad nu det ligge). Men det der med at fryse, det er altså bare ikke mig – og det starter altså nu.

Jeg har fundet mine yndlingstørklæder frem fra gemmerne og de har allerede været på, en helt ny uldfrakke er også blevet testkørt i dag og den fungerer heldigvis upåklageligt, så jeg kan godt overholde mit shoppestop lidt endnu (men også kun fordi de der dagpenge godt nok lader vente på sig – ellers er der altså et par støvler fra Stories, der var røget med hjem).

Anyhoodles, Boozt kører et ret så lækkert udsalg i øjeblikket – vi snakker mindst 50%, så det er virkelig noget værd. Jeg ved ikke hvor længe det kører, og jeg synes tit, at de små størrelser ryger hurtigt på Boozt, så den skal nok ikke trækkes i alt for lang tid. Så er der til gengæld en virkelig pæn sjat at spare på fx frakker, som let bliver en dyr affære. Jeg crusher selv en del på nummer 3 fra Mads Nørgaard, som på en eller andet måde får kombineret det bedste fra dynejakker og parkacoats – til under 900 kroner lige nu. De andre er mere klassiske i snittet, så der handler det nok mere om hvor mange man har plads/råd til og hvilke farver og mønstre, man er til. Jeg er til dem alle.

I finder hele udsalget her, hvis I selv vil på jagt efter vinterstøvler eller striktrøjer – eller noget andet, man kan holde varmen i for tiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv VIP til Finders Keepers i weekenden