Vind et ophold på Ystad Saltsjøbad og få plads i garderoben

Et perfekt efterårsoutfit & 20% på hele Andpants

andpants

Frakke, strik, bukser, taske, sneakers, øreringe, ring, halskæde

Apropos shoppestop, ikke? Der er virkelig noget om, at når man ikke skal shoppe, så er alt pænt. Alt. Lur lige de bukser der for eksempel? Og tasken?! I præcis den størrelse, som jeg har manglet i hundrede år! Trøjen er af den slags, som jeg altid falder for – med 10% cashmere endda. Og så er der smykkerne. Både halskæde og ring har jeg luret på ret længe, og øreringene faldt jeg hårdt for til Jane Kønigs butiksåbning i går. Frakke og sko har jeg nærmest allerede, men 20% på sådanne klassikere er altid værd at dele!

For alt på collagen er nedsat med 20% lige nu – det er stort set alt hos Andpants faktisk, men det slutter i aften, så det skal gå stærkt hvis det er. Haha, det shoppestop bliver sgu da svært! Måske reglerne skal være, at man 1) godt må købe second hand plus den nye snyder 2) at man må shoppe for de penge, man sælger for. Yes?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et ophold på Ystad Saltsjøbad og få plads i garderoben