Om efterårstræthed, rabatkoder og hættetrøjer

25% indtil midnat på aaalt for mange pæne ting

nakd_slide_slit_coat_1100-000086-0083-6320-2

Black bomber (on sale), camo teddy, black teddy, black coat, brown teddy, camo bomber

Jeg nævnte det også i går, men åååårh, der er mange pæne ting ovre hos Na-kd! Og indtil midnat er der 25% på alt – og det gælder altså også udsalget, som i forvejen er skide godt prismæssigt! Som så mange gange før, har jeg kastet mig over overtøj og fodtøj. Det sker ligesom bare hver gang…

Specielt den brune teddy coat er jeg helt vild med! Og støvlerne øverst til højre (men de er altså råddent dyre). De to andre par støvler ligner virkelig noget jeg har i forvejen, men de er så sindssygt billige, at I skulle have chancen her, synes jeg. Lakhælene kan jeg ikke helt gennemskue om jeg rent faktisk kan gå i, men de er edermanme seje – og igen, virkelig billige.

Na-kd har i øvrigt er ret fint udvalg af helt almindelig basis som sweatshirts og t-shirts – lidt dyrere end H&M, men til gengæld med et langt federe udvalg af farver og snit, synes jeg. Den her trøje er jeg fx ret forelsket i, og så vil en del af mig virkelig også gerne have en postkasserød sweat som den her. Ijh! Udvalget på sportstøj er også ret fint, men det har jeg ingen erfaring med – måske en af jer har? Jeg er ret nysgerrig på kvaliteten, for der er altså pæne ting.

Koden GIVEME25 gælder til og med midnat, så go go go – der går penge ind lige om lidt (og jeg kunne godt bruge lidt af dem, hvis I bruger mine affiliate links, haha).

1055-000029-0370_3_

Vans, snake loafers (on sale), leather boots, snake boots (on sale), suede boots (on sale), shiny heels

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om efterårstræthed, rabatkoder og hættetrøjer