Doku-tip // China: Through the looking glass

20% på både udsalg & nyheder

udsalg

1: Mango 2: Kendall+Kylie 3: Gestuz 4: Mango 5: Vila 6: Notabene
7: Samsøe Samsøe 8: Pavement 9: Mango

Det er altså skægt, hvordan man sådan kan ramme et mønster, uden selv at være bevidst om det – det blev en meget gul/grå/sort collage, men det var altså de ting jeg lige faldt over, da jeg lurede på Boozt.

Fra cirka lige nu og til og med i morgen er der nemlig 20% på både nyheder og udsalg, og specielt på udsalget er der pludselig virkelig gode penge at spare! Frakken fra Samsøe Samsøe er i forvejen sat ned med 50%! I den helt anden ende af skalaen er fx lakfrakken fra Gestuz, der – selv efter de 20% – er way over mit budget, men man har jo lov at drømme ;). Det meste lander dog prismæssigt rimelig ok, og da koden alligevel først gælder, når man køber for over 799, så kunne jeg lige så godt starte med overtøj og støvler.

Og halløj, det der Kendall+Kylie brand? Ej, hvor det irriterer mig, at jeg er lidt vild med det, haha – men støvlerne minder mig lidt om et par fra en af H&Ms studio collections, som jeg først for nylig er blevet klar over, at jeg elsker, og da H&Ms er helt umulige at opstøve, er de her altså et meget fedt bud. God form, god højde og umiddelbart ret lette at gå i (og der er jeg stadig tilpas hæl-noob til at sætte pris på sådan noget).

Hvis I selv vil kigge lidt rundt, så finder i nyhederne her og det, der allerede var sat ned her. Koden er ALL20 og gælder som sagt kun til og med i morgen (og så ryger tingene altså altid hurtigt på Boozt). Ud over støvler og overtøj, som jeg mest har kigget på, så er der jo også beauty, lingeri og jeg ved ikke hvad, så slå jer løs!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Doku-tip // China: Through the looking glass