3 super billige musthaves

Siden sidst

siden sidst

… Har jeg været forbi Aarhus Streetfood for første gang siden.. Jamen siden før sommerferien! Det er altså for lang tid mellem hvert besøg. Jeg fik endelig prøvet de nye – som nok ikke er så nye længere – pita’er, og det var en vinder.
… Har jeg fulgt med i hvordan træerne dagligt skifter farve for tiden, fra den mættede mørkegrønne over gul og orange mod de helt dybrøde nuancer. Hold kæft, efteråret er smukt.
… Har jeg været til åbningen af Hello Vintages fine, nye Pop-up shop i Århus. Butikken ligger i Clemensstræde i Maiboms gamle lokaler (der vitterligt ikke er til at kende), og jeg vil råde alle til at smutte forbi!
… Har jeg siddet i en næsten tre kvarter lang telefonkø med tilhørende (enerverende) ventemelodi. Det er altså til at blive skør af. Få da noget ordentlig musik på. Eller radio. Eller… Ja, jeg er allerede kæmpefan af det der dagpengehejs.
… ^For ja, siden sidst er jeg stoppet hos Shoe the Bear, som jeg styrede sociale medier hos – og det er ikke med min gode vilje, desværre. De lægger strategien om og jeg skal videre. Ijh, jeg kommer altså til at savne dem.
… Har jeg udfyldt et utal af blanketter og krydser nu fingre for, at de der “op til seks ugers ventetid” måske bliver lidt kortere end det.
… Har jeg – on a much brighter note – modtaget de dejligste pakker fra nogle forskellige virksomheder, der nok ikke engang ved, hvor godt timet det var. Det har altså lige været lidt plaster på såret her på vej ind i dagpengesystemet.
… Har jeg delt tre budgetvenlige musthaves fra Asos lige her – og I er en del, der har klikket forbi, kan jeg se! Fedt, at det kunne bruges!
… Har jeg været til en folkeskole venindes del A PhD forsvar – om biomarkører, cirkRNA og blærekræft. Puh, jeg har kloge venner altså!
… Har jeg for første gang siden sådan start/midt august sovet en hel nat igennem uden næsespray (I shit you not). Det må være en blanding af Mias Ashwaganda og apotekets binyrebarkhormonnæsespray (med det mundrtte navn). Either way – PRAAAAISE THE LORD, det føles godt!
… Har jeg – speaking of Mia – somehow troet, at jeg skulle til Bornholm i den her weekend. Turns out, det er i næste uge i stedet. Jeg har brug for en PA i mit liv.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 super billige musthaves