3 af hver

Siden sidst

siden sidst

.. Har vi tilsyneladende haft den sidste sommerdag. Kæft, det blev koldt lige pludselig! Og vådt. Lige for tiden kan jeg slet ikke forstå, hvad jeg gjorde, før jeg købte min regnjakke. Som i slet ikke.
.. Nåede jeg heldigvis lige at lufte den fineste t-shirt fra Støy! Det er den på billedet, og den er en gave fra Støy. En helt normal størrelse small, som i og for sig passer perfekt, men som mine bryster kun lige kan være i – jeg kan ikke være den eneste med det issue…
.. Har jeg hørt virkelig meget lydbog! Jeg er pt i gang med Jo Nesbøs serie om Harry Hole, og selvom jeg rent faktisk har læst alle bøgerne før, så holder det altså. Hvad skal det næste være?
.. Har jeg ramt uge nummer jeg-ved-ikke-hvad med en stoppet næse, og har nu kapituleret og bestilt en tid ved lægen. Af alle kropsdele er min næse ubestridt den, jeg er dårligst venner med.
.. Har jeg været til reception i North of Edens nye, fine showroom. Butikken måtte desværre lukke, men det nye koncept er altså også ret fint – man kan i princippet komme forbi alle hverdage, så længe man lige aftaler det med en af designerne.
.. Har jeg luret på pææne pæne ting fra Asos og konstateret, at min konto stadig står cirka i nul, så hvis I har lyst (og råd) til at klikke pæne ting hjem via mine affiliate links, så ville det bare være fjong!
.. Har min it-troldmand af en kæreste hooked mig op med en trådløs server til mine mange mange billeder. Min stakkels computer overfører stadig, og pt ser det ikke ud som om den er færdig lige foreløbig. Stakkels gamle macbook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 af hver