Om glemte jakker og rejsedrømme

Siden sidst

skaermbillede-2017-09-01-kl-18-04-23

.. Er det blevet efterår! Sgu. Godt nok med en dag så smuk, at hvis det ikke havde været for den crispy vind, havde det været ren sommer – den slags efterår kan jeg godt deale med.
.. Er jeg begyndt at gå en lang morgentur en 4-5 gange om ugen. Jeg elsker, at jeg har friheden til det! At jeg ikke død og pine skal møde klokken 8, men kan gå i gang når jeg vil.
.. Har jeg rundet uge nummer 4 med en næse, der stopper helt til mindst en gang om dagen. Jeg er ikke snottet – min næse lukker bare helt til. Pisse ufedt.
.. Har Mia i den sammenhæng givet mig en lynkursus i kosttilskud, så nu går jeg og venter på, at urte-pensil og c vitamin og whatnot for alvor får fikset min næse. Det lader vente på sig, det med næsen, men mit energiniveau er mærkbart højere, så jeg bliver ved.
.. Har jeg haft ret godt gang i Tradono, Trendsales og min salgsprofil på Insta, men jeg bliver simpelthen ved med at finde ting i skabet, så tjek endelig ind forbi!
.. Har jeg (muligvis på grund af ovenstående) overlevet endnu en ‘den første’ på en usandsynligt lille løn. So far so good, men september må blive måneden, hvor jeg får oppet min indkomst. Fingers crossed.
.. Har jeg været til det fineste event med Noisy May, der i forbindelse med festugen holdt Denim Days på Klostertorvet – eller Cluster Square. Vildt fedt, så mange, der mødte op og customizede denimjakker! Og så fik jeg (som i: i gave), den lækreste denimjakke med et Ulrik Myrtue rygmærke – glæder mig til at flashe den herinde.
.. Har jeg genopdaget glæden ved hjemmelavet hummus og ærtedip, og er nu lidt i tvivl om hvad jeg egentlig plejede at spise til frokost.
.. Har jeg drømt om pæne støvler og de fineste blazere. Ææææj, alt er pænt, når man ikke har luft til shopping i budgettet!

2 kommentarer

 • Morten

  Hej Nana,

  Dine billeder er så dejlig naturlige og se på. Hvordan redigere du dem? Elsker dit instafeed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hej Morten

   Hvor er det fedt at høre – mange tak :)! Jeg har dem igennem VSCO, hvor jeg bruger HB2, og så leger jeg med lys og farve i Snapseed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om glemte jakker og rejsedrømme