9 statementøreringe under 299,-

Om opture, nedture og en fin blazer

Selected blazer

Efterårsvejret, når det er allerfinest! Lav sol, ingen vind og ok varme – eller med andre ord: bare ankler og hullede jeans er stadig ok og en blazer med en tynd strik under er perfekt lunt.

Blazeren er en ny sag, som jeg har fået i gave fra Selected og timingen var tilsyneladende lige i øjet rent vejrmæssigt. Jeg kan desværre ikke finde den på hjemmesiden, længden er ellers virkelig god som tidlig overgangsjakke! Siden indlægget her med ni virkelig fine blazere, har jeg luret på en del forskellige af slagsen, og den her passer perfekt ind i garderoben!

Den sidste uges tid har virkelig budt på seriøse op- og nedture, og selvom det måske lyder lidt latterligt, så hjalp det altså på humøret, da pakken fra Selected landede. Jeg synes faktisk ofte, at man – i hvert fald med de mere hverdagsagtige issues – kan dresse lidt op, og lave en fake it ’till you make it. Lidt flere smykker, en fed blazer i stedet for en stor trøje, lidt ekstra make-up måske… I ved, småting, men jeg kan altså godt snyde mig selv, til at føle mig lidt mere ovenpå på den måde. Er det bare mig?

Selected blazerSelected blazer

Shop the look – Reklame/affiliate links:
Selected blazer* similar
Magasin cashmere knit
Zara jeans
Hvisk necklaces here & here
Selected boots similar
Núnnoo bag*

*gifted/gave

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 statementøreringe under 299,-