En favorit - 6 grønne jakker

Kom med til Boxmarket i weekenden!

Minimum x monogram

Indlægget er sponsoreret af Minimum – skjorten er modtaget i gave

Kan I huske dengang i gymnasiet, hvor man fik login til Lectio og samtalen uundgåeligt gik på de sjove initialer? Min lillesøsters er for eksempel ABE og søde Nicolines er NSA – ejmen det er da lidt sjovt. Da jeg skulle finde ud af hvilke bogstaver, der skulle på min fine, nye skjorte havde jeg egentlig først tænkt bare at gå med Nana Bech – altså N og B… Men da jeg så det på tryk, var det pludselig NB, og det lyder helt bossy – sådan OBS!-agtigt, synes jeg, så jeg gik med hele navnet og jeg er så glad for resultatet!

Min eftermiddagssultne kæreste var lidt low på tålmodighed, og det kan altså godt være tricky at fange grå bogstaver på en hvid skjorte, men jeg håber, at I kan fornemme dem. For i weekenden er det jeres tur – hvis I har lyst altså.

Minimum er nemlig en del af Boxmarket, der løber af stablen i den her weekend, og hvis I er i Århus, så synes jeg virkelig, at I skal kigge forbi! De kalder det selv for en Pop-up Fashion Festival, og personligt får jeg lidt de samme vibes som omkring Boxpark i London, som var så fint! Konceptet går helt kort fortalt ud på, at en masse fede virksomheder hver har en container, som de så holder op-up shop i, og da det kun er for en weekend er mit indtryk, at der bliver gjort rigtig meget ud af det. Hos Minimum er der fx en bunke forskellige styles, som man kan få sit eget monogram på :).

Boxmarket spinner af på Mindet (altså nede på havnen bag Dokk1) lørdag d. 16. fra 11-20 og søndag d. 17. fra 11-16. Jeg kommer helt sikkert forbi lørdag, og overvejer også at stikke snuden forbi søndag, når det nu kun er den her ene weekend.

Ses vi dernede?

Minimum x monogram Minimum x monogram

Shop the look – Reklame/affiliate links:
Weekday coat
Minimum x Monogram shirt*
Levi’s jeans
Selected boots
Núnnoo bag*
Daniel Wellington watch*

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En favorit - 6 grønne jakker