Siden sidst

En favorit – 6 grønne jakker

minimum pintra leater jacket

Jeg har skrevet lidt om det før, men jakken her fra Minimum (som er en gave) er stadig en af de ting i min garderobe, som har høstet flest komplimenter – også fra fremmede på gaden, og den slags komplimenter er virkelig mine yndlings! Haha.

Og jeg kan godt se hvorfor, den hiver komplimenterne ind. Den kan nemlig noget helt andet end en sort bikerjakke! Selvom snittet er 100% biker, er udtrykket blødere, synes jeg – og så er grøn altså en temmelig klædelig farve, hvis I spørger mig. Faktisk en af de eneste farver, man finder i mit skab, og jeg har altså lidt lyst til at supplere med en til grøn jakke til samlingen. Nummer 2 og 4 fra Zara vil jeg virkelig gerne se ‘live’, da begge er i kunstmateriale og ikke ægte læder – det er nemlig normalt er lidt et no-go hos mig, men den slags jakker bliver altså skide dyre, hvis det skal være ægte. Nummer 5 fra Minimum er jeg også ret vild med, og det er ellers den, der falder længst fra min ‘normal’. Jeg kan bare virkelig godt se den med forvaskede sorte jeans og en t-shirt med et lækkert print. 1’eren fra Y.A.S var jeg klart hoppet på, hvis ikke den havde lignet min egen (som er nummer 6) så meget – lur lige krokotrykket i den altså!

Og kunne det så snart lige blive den første igen?

grønne jakker

Reklamelinks: 1: Y.A.S 2: Zara 3: Selected 4: Zara 5: Minimum 6: Minimum

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst