20% på efterårs- og vinterfavoritter!

Det lykkedes! Uden at blive vasket helt ud.

Selected frakke

Kan I huske, da jeg skrev i indlægget her, at jeg var bange for beige frakker? Altså for at gå helt i et med dem og derfor var noget i tvivl om hvorvidt jeg turde købe en?

Jeg har i mellemtiden været så svineheldig at få en tilsendt fra Selected – endda den fra indlægget! Den er oversize og da min er en kollektionsprøve, er det faktisk en 38, så det er oversize med lidt ekstra oversize på, men øj, jeg synes, at det spiller! Jeg har faktisk haft den på hver dag siden jeg modtog den, og nu kan jeg slet ikke forstå, hvad jeg var så nervøs for. Det hænger nok også sammen med at farven på frakken her er tilpas kølig, hvilket virkelig er klædeligt til de rødlige undertoner, der ellers præger både hud og hår her.

Frakken består af 60% polyester, 30% uld og 10% viscose, og selvom jeg ofte bliver skræmt lidt væk af polyester, så er den her blanding altså virkelig lækker i overfladen og så varmer den rigeligt i forhold til vejret nu her. Når vi rammer minusgrader, så går den nok ikke, men til vejret nu her og i det tidlige forår, er den perfekt – også i farven!

Eeejmen jeg er glad for min nye frakke altså! Kan I lide den? I kan finde den her og i lidt flere størrelser hos Asos lige her – farven er i øvrigt tættere på Selecteds billede end på Asos’, bare FIY. Synes selv, at jeg har fanget farven ret godt på mine billeder.

Selected frakke

Shop the look – Reklame/affiliate links:
*Selected coat
Magasin cashmere knit
Levi’s jeans
Adidas sneakers

*gifted/gave

2 kommentarer

 • Maria

  Er dine sneakers fra denne sæson og hvor har du købt dem henne? 🙂 ved du evt. hvad modellen hedder? Beklager alle de mange spørgsmål, syntes bare de er virkelig pæne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Nej, jeg købte dem sidste år i november/december hos Støy, der desværre ikke længere har dem. Jeg er ikke hundrede på om det er det rigtige modelnavn, men Asos har dem her i meget få størrelser, men så er der da lidt info om dem :).

   Og tusinde tak :D! Jeg faldt også bare pladask for dem dengang! Men fair warning, det er net, så der går altså ikke mange måneder, før det bliver liiidt koldt i dem ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på efterårs- og vinterfavoritter!