25% på Moodings - men kun i dag

Denim suit

Noisy May Ulrik Myrtue

Ejmen jeg er vild med det – trykket. Jeg var forbi Noisy Mays Denim Days på Klostertorvet i sidste uge, både for at lure på noget denim, men også fordi Bloggers Delight havde en lille stand dernede, og det plejer at betyde søde mennesker og god stemning. Nåja, og så lokkede Noisy May med gratis denim til alle – altså som i alle, der kom forbi det åbne arrangement.

Jeg kom hjem med den her fine oversize sag, og det er nok første gang siden folkeskolen, at jeg for alvor føler mig godt tilpas i en denimjakke. Det har helt klart en stor del at sige, at det er slidt, sort denim og så er jeg vild med fittet! Den her version har i dagens anledning fået en tryk af Ulrik Myrtue syet på, og det er altså virkelig prikken over i’et for mig – det giver den lige det ekstra.

Helt tilfældigt var jeg taget hjemmefra i et par jeans i mere eller mindre samme vask, og da jeg ligesom var nødt til at prøvekøre jakken med det samme skete det altså, at jeg – igen, for første gang siden folkeskolen – endte i en fullblown denim suit. Sort godt nok, men alligevel. Jeg synes faktisk, at det fungerer ret fint, men hvad tænker I? Er det for meget?

Noisy May Ulrik Myrtue Noisy May Ulrik Myrtue

Shop the look – Reklame/affiliate links:
Noisy May denim jacket*
Zara jeans
MKI Miyuki Zoku blouse
Selected boots
Núnnoo bag*
Daniel Wellington watch*

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på Moodings - men kun i dag