9 fine frakker med uld

Den sidste sommersol og 15% rabat

daniel wellington ashfield

Indlægget er sponsoreret af Daniel Wellington og indeholder reklamelinks

Fascinerende egentlig, hvordan det kan komme bag på mig flere gange hvert år – altså at det danske vejr er sol og regn og varme og kulde på samme tid. Det der “fint med t-shirt i solen så længe det ikke blæser, men find hue, halstørklæde og regnjakke frem, for om to minutter pisser det ned”-vejr. Den sidste uges tid er jeg både blevet fanget i massivt regnvejr i mindeparken, med min regnjakke derhjemme fordi det så fint ud – og jeg er også vadet gennem byen i høj sol og 20+ grader i min regnjakke, fordi det virkelig lignede stormflodsregn, da jeg gik ud af døren.

On the bright side, så kommer man da virkelig igennem garderobens afkroge – og så er det altså som om, at man også lige sætter lidt ekstra pris på det hele, når solen pludselig skinner fra en skyfri himmel, ligesom i dag.

Tidligere på ugen var det endda lunt nok til t-shirt og det passede perfekt med at jeg kunne skyde nogle billeder af Daniel Wellingtons seneste skud på stammen, som jeg har været så heldig at få tilsendt. Ashfield hedder modellen, og det er godt nok lidt svært at se her, men det er samme model som mit guldur bortset fra at remmen her er i mat metal – og det er så meget mig! Det er mere underspillet end det helt guld, men har stadig en virkelig lækker feel.

Og som så mange gange før har jeg fået lov til at dele en rabatkode til Daniel Wellington med jer, så hvis I mangler et ur eller en god gave til someone special, så giver BECH15 15% på hele Daniel Wellington.

daniel wellington ashfield

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 fine frakker med uld