Den sidste sommersol og 15% rabat

9 statementøreringe under 299,-

statement øreringe

Reklamelinks: 1: her 2: her 3: her 4: her 5: her 6: her 7: her 8: her 9: her

Statementøreringe er virkelig prikken over i’et på ethvert simpelt outfit, så for sådan en som mig, er det egentlig fjollet, at jeg ikke allerede har et par. Men det har jeg altså ikke. Endnu.

Jeg ved nemlig også med mig selv, at jeg ikke kommer til at elske så (relativt) voldsomme smykker for evigt, og det gør det altså sværere for mig, at give mange penge for. Til priser mellem 179 og 299 pr. par er de her 9 bud fra Hvisk til gengæld virkelig fine, synes jeg – til gengæld kan jeg ikke bestemme mig for hvilke par, jeg bedst kan lide. Der er virkelig nogle fede bud! Hvilke er jeres favoritter?

Se det lige for jer med et par gode jeans, lækre støvler og en simpel hvid t-shirt eller trøje – ejmen det ville være så fint! I finder alle Hvisk’s ‘fashion smykker’ (altså, det hedder linjen, ok?) lige her (reklamelink) og der er både guld og sølv. Og nej, indlægget er på ingen måde sponsoreret – efter at have set så mange af dem på Insta kom det bare virkelig bag på mig, hvor billige de egentlig er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste sommersol og 15% rabat