Kom med til Boxmarket i weekenden!

9 fine frakker med uld

frakker

Reklamelinks: 1: Selected 2: Weekday 3: H&M 4: Zara 5: H&M
6: & Other Stories 7: & Other Stories 8: Selected 9: H&M

I dag ramte jeg for første gang i det her efterår den der kulde, der bare går gennem marv og ben. I ved, der hvor ens næse bliver rød og man nærmest begynder at ryste. Puh, det har jeg altså ikke savnet. Det er heller ikke helt tid til at pakke læderjakkerne væk (overhovedet), men vi – eller jeg – har nu officielt ramt det ægte efterår. Det hvor læderjakke + strik er en vinder. Eller uldfrakke + noget lidt tyndere under, og on that note: 9 virkelig fine frakker med mere eller mindre uld i – og til nogle rigtig fine priser, synes jeg!

Jeg skal selv have fundet min sorte frem fra gemmerne, men jeg kunne også godt tænke mig noget, der er lidt mere maskulint skåret som fx nummer fem fra H&M. Jeg er også lidt i tvivl om min lange grå Mango-frakke overlevet en hel sæson endnu – den er altså blevet noget fnuldret – og den grå fra Weekday har ret meget samme vibe. Og så er det vist snart på tide, at jeg forsøger mig med noget camel/taupe/beige. Det er så svær en nuance at ramme, og jeg er altså lidt bange for at hår, hud og frakke bare skal gå i et – men det er jo så pænt på alle andre!

Har I en favorit på collagen her eller kører i videre med en good old friend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med til Boxmarket i weekenden!