Denim suit

3 af hver

asos fall

Reklamelinks
1: Ternet blazer 2: Sort blazer 3: Ternet blazer 4: Sorte bukser 5: Blå jeans 6: Sorte jeans 
7: Champion sweatshirt 8: Cashmere strik (billigere version) 9: Sweatshirt med striber 
10: Grå frakke 11: Beige frakke 12: Ternet frakke

Øj, så var er linkfest. Kønt er det ikke, men årh, Asos bugner med gode efterårsvarer lige nu! Min ‘saved’-liste er flere kilometer lang, men det her er den forkortede version, og så har jeg valgt at holde mig fra de alt for varme ting lidt endnu.

For selvom man virkelig kan mærke, at temperaturen er faldet de sidste par dage (seriøst, der er to dage siden jeg sad i t-shirt og nød solen…), så er det ikke tid til de helt store striktrøjer endnu. Det er tid til lag – tynde lag. Fx en t-shirt under en fed frakke eller de lange blazere med en god strik eller en lidt tyndere sweatshirt under. Det er også nu, vi skal nyde det sidste stykke tid med bare ankler, før de begynder at blive blå og forfrosne.

Tern er slet ikke til at komme udenom i øjeblikket, og jeg er faldet i med begge ben – jeg vil også være med! Og de to blazere på collagen er fra Vero Moda og Asos, så priserne er faktisk helt ok. Den ternede frakke er jeg også helt vild med, men det er lige før den blegner ved siden af den oversize beige sag. Eller måske det bare er lidt vildt for mig at falde for noget i den farveskala.

Den grå frakke og de blå jeans er begge med fordi de minder en hel del om to af de ting fra min garderobe, som I ofte spørger ind til, og da mine jeans er vintage Levi’s er det så godt som umuligt at finde præcis dem – men både vask og snit i de her er altså rimelig spot on. Specielt vasken er jeg virkelig imponeret over. Det er ellers altid det, der lidt ødelægger blå jeans for mig, men de her er altså gode!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim suit