Siden sidst

25% på Moodings – men kun i dag

moodings

Reklamelinks: lampe, spejl, bænk, tæppe, planteholder, urtepotte, glasvase, keramikvase

Apropos det der med at alting er pænt, når man dybest set ikke har penge at shoppe for – er det ikke som om, det også ofte falder sammen med rabatkoder/tilbud/the-one-and-only-på-trendsales? Det er måske bare mig, der er heldig der.

I hvert fald har jeg ustyrligt meget lyst til at skifte lidt ud i indretningen herhjemme. Det hænger sikkert også sammen med, at efteråret virkelig er på vej, og der går lidt redebygger i den. Jeg har lyst til jordfarver og naturmaterialer.

I den her weekend kører yndlings Moodings 25% på alt (undtagen Gubi og Oliver Furniture, så lampen på collagen er der desværre(!) ikke rabat på). Det er der til gengæld på spejlet, som virkelig ville gøre det godt i soveværelset! Og på gulvtæppet, som jeg mentalt allerede har plantet i stuen – gerne sammen med nogle nye planter, i de fine planteholdere! Jeg ville nok bruge nogle andre potter end dem, der hører til holderne, men idéen om de flere ‘etager’ synes jeg er virkelig fin, og så er de prismæssigt helt klart til at komme i nærheden af.

Derudover har Moodings jo faktisk også et helt ok udvalgt af Beautyprodukter, som fx et par ret lækre Konjacsvampe fra Meraki – jeg bruger selv den sorte i øjeblikket – eller L:A Bruket, som ud over de fineste sæber og cremer, også producerer en virkelig god serum til kun 229 kroner (uden de 25%). Jeg klikkede den selv hjem for et par uger siden, efter at have læst rigtig meget godt om den, så jeg har ikke testet den i vildt lang tid, men umiddelbart er jeg fan – min hud slapper virkelig af med den, og det er altså ikke en selvfølge, når man har sart hud. Såeh, tips hermed videregivet.

Koden er BD25 og den gælder frem til klokken 23.59 i aften, så drop det der med den lange tænketid i denne omgang, og klik favoritterne hjem med aftenkaffen i hånden. Haps.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst