Om opture, nedture og en fin blazer

20% på efterårs- og vinterfavoritter!

mm152670008_civory_v002

Reklamelinks: 1: Samsøe Samsøe 2: Selected Femme 3: Mango
4: Minimum 5: Minimum 6: Minimum 7: Holzweiler 8: Wood Wood 9: Tommy Hilfiger

Puh, det er lige late nok det her indlæg, men der er altså stadig et par timer tilbage af aftenen, og 20% på så mange fine efterårs- og vintervarer – ajmen jeg kunne jo ikke ignorere det!

Det er good old Boozt, der kører 20% både på udsalgsvarer og efterårsnyheder med koden ALL20, og der er ederbankme meget at vælge mellem – derfor har jeg fundet nogle af mine favoritter frem her (plus bonusrunde med pæne ankelstøvler og varme vinterstøvler fordi det er noget af det allerbedste at spare lidt penge på!). Vær lige opmærksom på, at man skal købe for over 799,- for at opnå rabatten – slå jer eventuelt sammen med en veninde, hvis jeres egne ting ikke er dyre nok ;).

Overtøjet var den kategori, hvor jeg havde absolut sværest ved at begrænse mig til tre styles, så kriterierne blev, at det skulle være frakker, at der skulle være uld i og at de skulle koste under 2000 kroner – nåja, og at jeg ikke skulle vælge tre sorte. Ahem. Den lange grønne fra Selected er vanvittigt smuk, synes jeg, og jeg kan se på Boozt, at den også sælger ret godt, så det er vist en af dem, man ikke skal vente alt for længe med. Den grå minder om en jeg har i forvejen, men det er bare en style, jeg åbenbart bliver ved med at falde for. Og så er der den sorte fra Mango – det er under 50% uld godt nok, men formen er så fin og så er den virkelig billig!

Striktrøjerne var pludselig allesammen fra Minimum, og det var altså ikke bevidst, men så lige hvor fine de er! Og så er der sweatshirtsne, som man bare aldrig rigtig kan få for mange af – den røde skiller sig virkelig ud fra resten af collagen, men jeg er faldet pladask for den, så den måtte med. Det er også den røde detalje på den fra Wood Wood, jeg er vild med (omend jeg nok, helt ærligt, ikke ville turde købe så dyr en hvid trøje).

Støvlerne er der ikke det store at sige til, men jeg vil lige knytte en hurtig kommentar til de tre øverste: De er ikke så elegante, I know, men sidste år købte jeg (for første gang siden folkeskolen måske) et par virkelig varme vinterstøvler og det var en game changer! Jeg forstår slet ikke, at det skulle tage mig så mange forfængelige år med forfrosne tæer, men mine Ganni’er fra sidste år er i hvert fald klar til når temperaturen virkelig begynder at bide. Og de nederste tre? Jamen de er til lige nu jo!

gareleciap_cguanto

Reklamelinks: 1: Ganni 2: Stine Goya 3: Timberland 4: Gardenia 5: Shoe The Bear 6: ATP Atelier

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om opture, nedture og en fin blazer