En status på tilværelsen

Vita Liberata Ten Minute Tan – lugtfri, fedtefri og idiotsikker selvbruner!

vita liberata ten minute tan

Produktet er modtaget i gave – og indlægget indeholder reklamelinks

Jeg tror aldrig rigtig vi har snakket selvbruner herinde (lige bortset fra dengang jeg skulle spraytannes og var virkelig bange for at lave en Ross), og det er egentlig underligt. For jeg har godt nok været gennem min fair share af flydende tan – både de okay, de virkelig gode og de helt præsidentielle orange.

Siden førnævnte spraytan – og det var altså i 2014 – har jeg været kæmpe fan af Vita Liberata, og takket være søde PR folk og gode goodiebags har jeg prøvet en del forskellige. Overnightmasken er genial om vinteren, når man bare lige skal have lidt farve i kinderne uden at gide det store selbrunershow. Afhængig af årstiden (og hvor brun jeg er i forvejen), er de forskellige nuancer af lotions perfekte til at ramme den rigtige nuance. Og så er der ten minute tan. Hold kæft, den er smart.

Vita liberata ten minute tan er – som navnet antyder – selvbrunerens svar på Formel 1 (eller noget andet hurtigt). Den er et mere pricy alternativ end fx de forskellige lotions, men man får altså noget for pengene – eller mere præcist, så betaler man for at undgå ven der råddent lange ventetid, hvor selvbruneren skal tørre, og man knap nok tør bevæge sig. Man slipper også for langt det meste af den der selvbrunerlugt – man skal helt tæt på og sniffe til, før den er der – og så er resultatet bare virkelig, virkelig pænt.

Ten minute tan bruges på tør, ren hud, og det er en fordel, hvis du har sørget for at eksfoliere fx dagen før, så huden er klar. Den er en anelse sej at fordele, men det er til gengæld nemt at se, hvor man er kommet til – og så er der the kicker: Tørretiden er ti minutter! Derefter hopper man under bruseren og skyller resterne af, og så dupper man sig forsigtigt tør med et håndklæde – og det er det. Farven udvikler sig over de næste 4-8 timer, så jeg har bare brugt den om aftenen og er vågnet op med den fineste glød! Skal farven være dybere, lader man bare produktet sidde lidt længere, og omvendt. Det er let at styre, og Vita Liberata er altså de so far bedste jeg har prøvet, når det kommer til en naturligt brun nuance.

Som sagt er den i den pricy ende, så jeg kommer til at bruge lotions når jeg har tid og overskud til det, og ten minute tan, når jeg skal forkæles lidt. In short: Mine varmeste anbefalinger – specielt her sidst på sæsonen til at forlænge sommerens tan.

Mineralpudderen med selvbrunereffekt bliver nok det næste produkt i rækken – for dælen, det lyder smart altså!

vita liberata ten minute tan

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En status på tilværelsen