Et forsinket postkort fra Barjols

En status på tilværelsen

levis

Puh, jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har ramt så lang en pause herinde. Det er ellers ikke idéer til indlæg, der mangler – jeg har faktisk en del, jeg glæder mig til at dele med jer! Outfitmæssigt rammer vi min yndlingsårstid lige om et øjeblik, og der er flere ting i garderoben, som jeg glæder mig til at få i rotation.

Men hvad sker der så? Jo, en af de allervigtigste mennesker i mit liv, står lige midt i noget, man måske bedst beskriver som en livskrise – eller en vanvittigt hård situation i hvert fald. Og det kan jeg mærke. Det gør simpelthen fysisk ondt, og det er noget, der skal tales ud over det næste lange stykke tid – og i øvrigt ikke noget, jeg kommer til at dele herinde. Jeg synes bare, at det gav mening lige at give lidt lyd herinde om hvor mit hovede – og mit hjerte i særdeleshed – er henne lige i øjeblikket.

Jeg har en kontordag i morgen, hvor jeg primært kommer til at arbejde med bloggen, så jeg once and for all kan få lidt system i foretagendet – og jeg kan mærke, at det bliver godt til mig at få lidt struktur i mine dage igen efter en lang ferieperiode, der sluttede helt anderledes end nogen kunne have forudset.

 

Og on a completely different og noget mere ufølsom note: Der er Mega Kup! på Godsbanen nu på søndag! Dørene åbner klokken 12.00 og klokken 15.00 regner jeg med, at I har været forbi og købe mine ting. For jeg har rigtig meget med! Såeh. Kom lige, ikke?

2 kommentarer

 • Det er så grimt at overvære, når livet gør ondt på dem, man holder af (:
  Sender overskuds-tanker og håber det ordner sig.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det er det virkelig!
   Tusinde tak <3 Det hele skal nok ordne sig, men det kommer til at tage tid. Og jeg skal lade det tage den tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et forsinket postkort fra Barjols