9 perfekte støvler til efteråret

Beach hair & bare legs

nanabech

Hvor ville jeg ønske, at man kunne have bare ben året rundt! Og at kjoler ikke kunne blæse op i øvrigt… Sådan hænger Danmark desværre ikke sammen, men måske det er det, der gør, at jeg nyder det ekstra meget lige nu – den sidste måneds tid før benene bliver pakket ind og gemt væk i små hundrede år.

Kjolen fra Stories købte jeg lige før jeg tog til USA, og selvom den er lidt pricy af en simpel skjortekjole at være, så har den virkelig tjent sig ind i CPW – altså cost per wear. Jeg har levet i den (well, og min udsalgsskjortekjole) siden april. Den krøller godt nok lidt nemt, men en steamer tager det værste på to minutter, og resten kan jeg godt leve med.

Og on a completely different note, så har jeg fundet en saltvandsspray, som gør alt det, jeg altid har ønsket, at en saltvandsspray skal gøre: Let hold, lette bølger, lidt volumen og uden det der helt stive hø-hår, som er instant-resultatet af de fleste saltvandssprays jeg har prøvet. Nåja, og så dufter den fantastisk og er pæn at se på. Tjek, tjek, tjek! Tror jeg vender tilbage med en lille før/efter/anmeldelse, hvis det er noget, der er interesse for.

Nu vil jeg nyde det sidste aftenlys fra vindueskarmen med en stor kop te, min lydbog og min dyne. Det burde jeg klart gøre oftere – hold op, jeg ender tit bare med Netflix, og det er altså ikke det samme.

nanabech nanabech

Get the look – Reklame/affiliate links:
& Other Stories dress + knit, Adidas sneakers, Daniel Wellington watch*, Ray-Ban sunglasses
_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 perfekte støvler til efteråret