Shop min garderobe

9 perfekte støvler til efteråret

støvler

Reklamelinks: 1: Gardenia 2: Shoe the Bear 3: Billi Bi 4: Shoe the Bear 5: Shoe the Bear
6: Ivylee Copenhagen 7: Billi Bi 8: Vagabond 9: Gardenia

Sommer er og bliver min yndlingsårstid, men som en gammel bloggerkliché dikterer: Efteråret er bare sjovere, når det kommer til garderoben. For mig betyder efteråret fede støvler og gode overgangsjakker. Så kan resten næsten være lige meget.

Og nu er det ikke ligefrem fordi jeg står og mangler støvler – det ville altså være synd at sige. Men ligesom med (læder)jakker, er støvler altså en ting, som jeg aldrig holder op med at forelske mig i. Måske det hænger sammen med, at mit tøj ofte er så simpelt – så er støvler, tasker og overtøj altså nødt til at kunne et eller andet. Derfor er de støvler, jeg forelsker mig i, også dem, med de lækre detaljer eller de lidt vilde materialer. Slangestøvlerne fra Gardenia har jeg sukket over længe! Spænderne på nummer 3 og 7 er måske en aaanelse Toga Pulla, men til en bedre pris og stadig i nogle gode materialer. De westerninspirerede støvler fra Shoe the Bear er måske halv arbejdsskade, men hold nu op, de er fede! Både den helt klassiske model i læder, og de to lidt mere feminine i ruskind – og så sidder de virkelig godt på foden.

Shoe the Bear er generelt et brand, som jeg synes, at I skal se nærmere på (og jaja, nu sidder jeg med deres sociale medier og er måske lidt biased, men det er altså skide god kvalitet til meget fair priser). Jeg kan helt oprigtig ikke huske, at jeg nogensinde har haft støvler med så god og blød en sål. Fis ud og prøv et par!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop min garderobe