Beach hair & bare legs

9 lækre blazere til efteråret

blazer

Reklamelinks: 1: Selected 2: Zara 3: & Other Stories 4: Zara
5: & Other Stories 6: Minimum 7: Mango 8: H&M 9: NA-KD

I kender helt sikkert scenariet: Kontoen er drænet og pludselig dukker der lækre ting op over-det-fucking-hele. Også de steder, hvor man ellers ikke lige finder noget normalt. Det er simpelthen så dumt. For det er jo ikke fordi jeg decideret mangler en blazer, men så alligevel – for jeg har faktisk kun én, og den er altså lidt plain i det.

Jeg drømmer om et tidligt efterår i lækker strik med en fed blazer over – og måske endda med bare ben til! Specielt nummer 1 og 3 ville gøre sig godt på den lidt overtøjsagtige måde, men nummer 4 og 8 begge virkelig kunne give noget ekstra til en lidt kedeligt outfit.

Her i sensommeren og i det tidlige efterår, vil stort set alle blazerne på collagen faktisk kunne gøre det ud for en overgangsjakke, og lige så kedelige blazere kan være (på den der fesne kontormåde), lige så pisseseje kan de altså også være, når de styles med fx jeans og et par fede støvler eller suitpants og sneakers. Jeg kan for eksempel virkelig godt se mig selv i hele sæt 4 fra Zara med en hvid t-shirt og mine Vans – og blazer 3 fra Stories er faktisk stylet helt perfekt i forvejen, synes jeg.

Og hey – whatever it takes at komme sig over, at sommeren så småt er ved at slutte, uden nogensinde at komme rigtigt i gang…

2 kommentarer

 • Ida

  Jeg er også i blazerhumør! Elsker en blazer over en kort plain kjole og loafers her i sensommeren/det evige efterår. Men føler måske lidt at en strik kræver en længere blazer a la nr 1, eller hvad tænker du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, det evige efterår – spot on!
   Jeg tror, det kommer an på både blazer og strik, for mig. Hvis det er sådan en rigtig vamse-strik, må blazeren gerne være lidt en jakke, og der ville det nok fungere fedest med en længere blazer. Er det en kortere, tyndere strik, kan jeg sagtens se en kortere blazer over, så længe materialet ikke bliver for fint – giver det mening 🙂 ?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach hair & bare legs