USA guide // Viva Las Vegas

To stykker tøj og et par sko

jumpsuit

Og ja, det med lige i mobilkvalitet den her gang – outfittet her er bare virkelig et go-to for tiden, så det gav altså mening at dele det. Faktisk havde jeg jumpsuitet her med til Mias og mit tøjsalg for et par måneder siden, men I gad ikke købe det. Heldigvis. For det har virkelig været i flittig rotation herhjemme siden!

Jeg er kæmpe fortaler for at sælge videre eller give til genbrug, når man ikke bruger sit tøj længere, men ind i mellem kan det altså meget vel være, at man bare trænger til en pause og et nyt sæt øjne. Sidst dragten var i brug var nemlig om vinteren, og når benene ikke kan smøges op, så er de dels mere tunge i udtrykket og dels – ganske lavpraktisk – lige en centimeter eller to for korte til min smag. Derfor røg den i skabet i vinter, og har hængt der indtil min garderobeoprydning.

Friske øjne og et lille opsmøg var alt, hvad der skulle til – ligesom med den grønne, har jeg smidt en læderjakke og et par lidt finere sko til. Så nemt altså! Det ser så put together ud, og i virkeligheden er det mest som at rende rundt i nattøj.

Jeg skulle lige vende mig til det der med at have én farve på fra top til tå (altså som ikke er sort, ikkå), men nu kunne jeg altså godt tænke mig lidt flere jumpsuits i garderoben. Mest dem, der er lidt kedeldragtede i snittet, men måske også en med lidt talje? Og korte ærmer! Sig endelig til, hvis I skulle falde over nogle fede af slagsen :). Jeg lurer blandt andet lidt på den her, som jeg faldt for i San Francisco, men gider ikke heelt smide den slags penge efter projektet…

Lidt ude af kontekst vil jeg som det sidste lige tippe om, at Nelly har et par sko på udsalg, som virkelig minder meget om de her, og da jeg får spørgsmål på dem næsten hver gang de er på Insta, så får I lige et (affiliate) link her. Det er godt nok imiteret ruskind, men de er fede og for 91 kroner er de jeres! Alternativt har Selected de her basser på udsalg, og hvis de ikke mindede så meget om mine, så havde jeg altså klikket dem hjem. Av, de er pæne!

jumpsuit

Get the look – Reklame/affiliate links:
Meotine leather jacket, Zara jumpsuit + shoes
_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA guide // Viva Las Vegas