Kender i Granit?

Hjem til Århus

Levis skirt

Det værste ved bilferier er ubestridt turen hjem. Næsten et helt døgn i en bil, mens temperaturen falder støt i takt med at flere og flere skyer trækker sammen op gennem Tyskland. Hver. Eneste. Gang. Hold op, jeg har stået på mange tyske rastepladser i sjaskøsregnvejr og funderet over hvorfor man egentlig fortsætter nordpå og ikke bare vender bilen og suser tilbage til lavendermarker og middelhav.

Men man fortsætter altid hjemad. Når man når grænsen, er det faktisk næsten helt hyggeligt med alle de danske skilte, og når bilen drejer ind af Skanderborgvej bliver jeg altid glad helt ned i maven over min by. Lille, hyggelige Århus. Selv med et sommervejr, der bedst kan beskrives som udfordrende, så er der altså bare et eller andet rart over ‘hjem’.

At sove i sin egen seng, at falde tilbage i hyggelige morgenrutiner, at have hele sin garderobe lige dér – og ikke mindst at bruge sit eget toilet, haha. Det er alle de der små ting, der gør, at det også er helt ok at komme hjem igen.

Det hjalp virkelig også på det, at det faktisk var et virkelig fint vejr, jeg kom hjem til – det blev til en forlængelse af ferieoutfittet og en frokost i solen på Oli Nico i det dejligste selskab. Der shiner Århus altså.

Det blev godt nok ikke til meget mere end 24 timer derhjemme, så smuttede vi hjem til Christians forældre på gården, og lige om lidt daffer jeg i sommerhus. Det er en logistisk udfordring, det der ferie, men årh, det er godt.

For ja, jeg har bestemt mig for, at jeg er på ferie lige nu. Ikke 100%, for der er noget freelance, der skal passes, og jeg har glædet mig til at komme hjem til en temperatur, hvor computertid ikke føles helt så dumt, som det gør i 30+ grader. Jeg har en stribe skide fine indlæg i ærmet – de skal bare lige skrives, men så er der også alt fra DIY, til ferieflashbacks fra vinslottet og måske den bedste selvbruner nogensinde. Lidt ferieoutfits ligger også klar i pipelinen, og så har jeg fødselsdag liiiige om lidt, så mon ikke det bliver til en ønskeseddel også? Jeg tror det.

Så jeg håber, at I stadig er med derude – læsertallene ser heldigvis ikke så håbløse ud, som jeg havde frygtet, men måske det udelukkende handler om tvivlsomt sommervejr ;)?

Levis skirtLevis skirt

Get the look – Reklame/affiliate links:
Weekday storemade t-shirt, Levi’s 501 diy skirt (similar or here), Adidas sandals, Núuno bag*, Daniel Wellington watch*, Ray-Ban sunglasses
_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender i Granit?