Det ene stykke denim, jeg ikke ejer

Et lille pip fra Lyon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nåmen der var ikke specielt langt fra indlæg til idé til saks – og klokken tyve minutter i ud af døren på ferie, blev et par af mine Levi’s shorts til en nederdel… Tror måske jeg lige skal have syet den lidt til foran, men det kan jeg altid fikse jo, og i den varme her, er den altså en vinder! Selvom den jo selvsagt ikke er længere end da det var et par shorts, så føles det alligevel lidt anderledes end at have korte denimshorts på. Aner ikke hvorfor, men det virker på en måde mere påklædt.

Og er den ikke blevet helt ok? Trøjen røg af kort efter billederne, for temperaturen har altså sneget sig op omkring de 28 grader her i Lyon.

Vi kørte fra Danmark torsdag morgen og overnattede i Belfort i nat – vi kom heldigvis tidligt nok til at have hele byens “forfest” til nationaldagen med – det er jo faktisk først i dag, at det er Bastilledag, men allerede i går var der altså musik i hele byen og et næsten timelangt fyrværkerishow i den lille by – i dag er vi så kørt til den noget større Lyon, så jeg glæder mig virkelig til at se, hvad der sker her i aften. Sikkert noget med en shitload af fyrværkeri i de franske farver…

Faktisk er vi på vej ned til den lille by Barjols, hvor vi skal på ferie med hele familien, men da min kæreste og jeg fik kørelejlighed min min onkel og tante, sprang vi på med det samme, og det betyder så en lidt forlænget tur til sydfrankrig, med blandt andet det her stop i Lyon. Halvdelen af byen virker desværre lidt lukket på grund af nationaldagen, men bygningerne er fantastiske, temperaturen er perfekt, der er feststemning i gaderne og man kan jo altid finde en hyggelig lille café og et glas rosé.

Hvis I skulle ligge inde med gode tips til Lyon – primært spise/drikkesteder – så skynd jeg endelig at melde ind!

Lige nu sidder vi på hotellet, hvor vi lige holder en lille pause – vi havde egentlig bare valgt det billigste hotel, der lige kom op på Hotels.com, men det har vist sig at være den fineste lille perle! Værelset er lille, men sødt og så har vi den fineste altan, hvor jeg kan sidde og skrive og følge med i livet nede på gaden. Sådan kunne jeg godt bo.

Husk i øvrigt at følge med ovre på Instagram @nanabech, hvor jeg opdaterer, når jeg er i nærheden af wi-fi… Jeg har lige skiftet mobilabonnement, men Post Nord havde glemt at levere mit simkort, så siden i mandags(!) har jeg ikke kunne bruge min telefon – mit simkort er heldigvis nået frem nu, og skulle meget gerne være med i mine forældres oppakning, så hvis alt spiller, har jeg normalt net fra engang i morgen, hvor vi rammer Barjols og en uge med sol, pool og familiehygge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 kommentarer

 • Emma

  Jeg har ikke så mange bud på spisesteder, men du skal og må se kirken La Basilique Notre Dame de Fourviere. Det er nok det smukkeste kirkerum, jeg nogensinde har set, jeg var så æstestisk mættet bagefter. Derudover er udsigten skøn deroppe fra 🙂 God tur videre i det franske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Måtte lige google, for at finde ud af hvilken kirke det var ;).. Og den ser i hvert fald helt vild ud ovre fra vores side af floden! Vi må lige se, om der bliver tid til at smutte forbi i morgen så – mange tak :D!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Berg

  Please fortæl hvordan du lavede din nederdel, super fed idé!!
  Du har den fedeste stil btw. 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Der er en lille DIY guide på vej indenfor de næste par dage 😉 <3
   – Og tusinde tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Berg

   Fantastisk! xxx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Engelhardt

  Hej 🙂
  Hvad hed det lille hyggelige hotel i Lyon?
  Mange hilsner fra Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hotel du Dauphin :). Det er det her.
   Men spørg endelig efter et værelse med altan – ellers er det ikke meget ved :).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det ene stykke denim, jeg ikke ejer