9 fine sommersandaler

Det ene stykke denim, jeg ikke ejer

5c5dc23917e7bbb69ba6c9b7601490c6

De af jer, der har fulgt med i mere end et par dage har sikkert luret, at jeg elsker denim – primært i bukseform, men gennem tiden har der været rigtig mange former for denim inde over. Min første yndlingstaske – I ved, sådan yndlings på den måde, hvor man næsten er lidt forelsket – var denim med fake lys læderstrop. Den var edermanme grim, når jeg sådan tænker tilbage, men dengang i 00’erne var den bomben! Det var dengang, hvor de lange denimnederdele også var et must i enhver garderobe – min blev købt i Magasins tween-afdeling, og den var meget, meget blå og havde slidser i siden. Et par år senere sportede jeg denim-på-denim, og et sted i gemmerne har min mor et virkelig skønt billede af den lille modeblogger in-spe.

Flash forward forbi sindssygt lavtaljede jeans fra Diesel og Miss Sixty, over de heeelt skinny med huller i knæene, til de retro-Levi’s’er, der præger min garderobe lige for tiden. For ja, jeg har – ligesom alle andre, virker det til – genforelsket mig i den klassiske Levi’s 501, og vi taler både jeans og shorts. Og nederdele, åbenbart.

Jeg har været på udkig efter en sommernederdel i ret lang tid efterhånden, men jeg har ikke helt vidst, hvad jeg ville have. De fleste nederdele bliver lidt for ‘pæne’ til mig, så denim er egentlig ret oplagt, men det var først, da jeg begyndte at opdage et mønster i mine likes på Insta (ja, seriøst), at den ligesom sank ind.

Desværre viser det sig, at sådan nogle Levi’s nederdele er lidt svære at opstøve. Specielt når man er lidt kræsen med vask og egentlig allerhelst ville have en vintage – og så tager det da for alvor lang tid at finde den rigtige.

Den på collagen fandt jeg på Zalando og den er faktisk ret perfekt, men er udsolgt i min størrelse – hvis en af jer er en størrelse 30, så er der én tilbage her (reklamelink). Alternativt kan den her (som også er et reklamelink) fra Asos virkelig noget, og hvis jeg ikke kan finde en Levi’s, så kunne det altså snildt blive den.

Jeg må se om ikke jeg kan nå et par genbrugsbutikker før turen går til Frankrig på torsdag…

4 kommentarer

 • Mia

  Den taske du skriver om lyder bekendt, haha 😀 Hvem havde ikke sådan en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hahaha, ajmen hvordan blev det nogensinde så stort :D?! Jesus. Ville helt ønske, at jeg kunne finde et billede af den faktisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Polly

  Det er rimelig nem at lave selv – det gjorde jeg selv i 90’erne. Man skal bare bruge et par gamle Levi’s bukser, sprætte dem op og lave dem om til en nederdel 🙂 Kh Polly

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det er selvfølgelig rigtigt – det er bare skide svært at finde et par gamle Levi’s bukser at sprætte op ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 fine sommersandaler