To stykker tøj og et par sko

9 fine sommersandaler

sandal

Reklamelinks: 1: Missguided 2: Mango 3: Office 4: Zara 5: Asos
6: Park Lane 7: New Look 8: Mango 9: ATP Atelier

Jeg har fået et virkelig yndigt solmærke efter mine Birkenstocks – enormt elegant. Man kunne selvfølgelig bare skifte sandaler ind i mellem, men alle mine sandaler giver altså cirka det samme solmærke (ok, undtagen mine Havaianas, men dem bruger jeg altså mest på stranden).

Solmærket er det dumme ved at vente til juli med for alvor at kigge efter sandaler – det smarte er, at virkelig mange af sandalerne så er sat ned. For eksempel nummer et fra Missguided, der er nede i 13 pund eller lige over 100 kroner. Det er da til at leve med, selv når man har sagt sit fuldtidsjob op! Nummer fire fra Zara er også ret seje, synes jeg – lidt fjollede, men mest seje, ligesom de to andre farvede par. De fleste af de sandaler, jeg falder for, er sorte, simple og i læder/ruskind – men årh, de kan altså noget, de lidt gakkede af slagsen.

Faktisk har jeg klikket et af parrene fra collagen hjem – kan I gætte hvilket?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To stykker tøj og et par sko