DIY denim skirt

25% på nyt til væggene

just spotted

Reklamelinks: 1: Coral Ballerinas 2: Hyldest til hverdagen (Dan Turèll) 3: Black Swan
4: Fly Like An Eagle 5: Essence of Ballet 6: Northern Sky

Halvanden uge til min fødselsdag – og slutspurten er i allerhøjeste grad gået ind på de forskellige sommerudsalg. Man køber jo ikke ting til sig selv lige før ens fødselsdag, men årh, der er altså et god håndfuld fra Just Spotted, som jeg godt gad at klikke hjem.

Northern Sky ville for eksempel være helt fantastisk i sommerhuset, hvor jeg befinder mig lige nu! Black Swan har jeg vist vist jer før, men den er altså stadig højt på listen til kontoret derhjemme – ligesom Essence og Ballet ville gå perfekt i stuen! Dan Turèll’en har jeg desværre lidt svært ved at placere hjemme hos mig selv, men jeg er altså ret forelsket i den, både grundet grafikken og farverne, men også på grund af digtet, som bare er så fint i al sin enkelhed.

OG og og – frem til i morgen midnat er der 25% at hente på det hele med koden summer25. Det skal altså gå lidt tjept, men så er der også styr på lidt nyt til lejligheden inden efteråret. Eller er det bare mig, der altid får helt vildt lyst til at rykke om, når sæsonen skifter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY denim skirt