Dansk sommer & 9 fede regnjakker

Siden sidst

siden sidst

.. Har jeg haft min først uge som selvstændig – so far er jeg ret vild med det!
.. Har jeg – måske lidt naivt – oprigtigt troet på, at det ville “regne af” inden Northside. Ahem. Og så har jeg ændret synspunkt, paniksøgt efter seje regnjakker (og fundet dem), indset at de ikke kunne nå frem i tide og fundet en fin Rainsjakke, der vist for alvor kommer på prøve i dag.
.. Har jeg drukket liiidt for mange virkelig lækre drinks hos Alberts på Storetorv, der havde inviteret til bloggeraften. Flere af den slags aftener, tak <3
.. Har jeg fulgt den første uges program i min løbeapp, og er helt barnligt stolt! Ja, det var én uge.
.. Er endnu et indlæg i USA-rækken kommet op. Denne gang om Grand Canyon og Route 66.
.. Har jeg bandet lidt over et par westerninspirerede støvler jeg for flere år siden købte røvbilligt, men endte med at sælge videre. De havde været perfekte til regnvejrsNorthside. Ijh.
.. Har jeg – i samme tråd – haft en indre konflikt: Gummistøvler vs. ikke gummistøvler. Er stadig ikke helt sikker på hvad den lander.
.. Er det så småt begyndt at gå op for mig, at jeg ikke får fast løn mere. Det bliver spændende.
.. Har jeg lagt en plan for bloggen, så den kan komme ordentligt op i gear igen – jeg har nemlig tid, lyst og et overskud, som jeg ikke har haft siden før specialet, tror jeg. Puha.
.. Har jeg fundet en vild antiperspirant og fået lov til at udlove hele to af slagsen plus lidt ekstra lir – det foregår lige her.

Og hey – ses vi på Northside? Hvis vi gør, så kom endelig hen og sig hej! Jeg er en af de 35.000 sorte regnjakker fra Rains 😀 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk sommer & 9 fede regnjakker