USA guide // Antelope Canyon

Kvinden i den lange skjortekjole

img_3595

Reklamelinks: 1: Weekday 500,- 2: BCBGeneration 849,-

Det er mig nu – kvinden i den lange skjortekjole. For øjmanner, der kom sommeren da tilbage med 110 i timen! Jeg elsker det! Til gengæld er tøj sådan lidt besværligt, når temperaturen ryger over på den her sde af de 25. Man gider jo ikke andet end en bikini, og det er bare dumt, når man skal på arbejde eller ud i samfundet sådan generelt. Og det er lige netop der, at skjortekjolen brillierer! Eller kjoler generelt måske, men skjortekjolerne er tit lidt mere casual i udtrykket end andre kjoler, synes jeg, og det er ret godt til mig.

Jeg købte en lidt kortere en af slagsen i & Other Stories før jeg tog til USA, og den levede jeg i derovre! Nu har den så fået selskab af en lidt længere version, som jeg fandt i Stories udsalg – jeg kan desværre ikke finde den online. Faktisk er lange skjortekjoler lidt af en udfordring online, men jeg fandt da to. Weekdays gør det er virkelig godt, synes jeg – det er også den, der ligner min mest, og så er prisen også nogenlunde ok. Alternativet, som jeg fandt hos Zalando, er lidt mere feminint med båndet i taljen, og den ser ud til at være virkelig smuk på!

Jeg er mere eller mindre flyttet ind i min egen kjole for tiden, og både sneakers og sandaler fungerer glimrende til den. Længden gør den rigtig god til blandt andet arbejde, hvor jeg personligt har det bedst med lidt mere længde end fx mine elskede shorts fra Levi’s ;).

2 kommentarer

 • Anne

  Tror, da også lige at det er 100 år siden vi har set dig i nederdel eller kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Rundt regnet ja – i hvert fald herinde. Det sker (lidt) oftere ovre på Insta 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA guide // Antelope Canyon