Kvinden i den lange skjortekjole

I et sort, sort sommeroutfit

nanabech

Jamen jeg sagde jo, at jeg var flyttet ind i den lange kjole, ikke? Kæft et udsalgskup. Og er der noget så sommerligt, som et fuldstændig sort outfit? Nej vel?

Måske jeg lige skal havde trawlet et par andre udsalg igennem for noget med lidt mere fart på – den her bliver nok også lige varm nok, når jeg smutter til sydfrankrig om en måneds tid. Asos har fx lige over 10.000(!) kjoler på udsalg lige her (reklamelink). Shit mand. Hvis nogen gider kigge det igennem og finde en kjole eller to, der lige er mig, så sender jeg altså god karma i jeres retning!

Jeg har ryddet lidt ekstra op i garderoben og danne et overblik over hvad jeg har, og hvad jeg mangler – eller “mangler” er måske så meget sagt, men jeg kunne altså virkelig godt bruge mere pænt sommertøj. Langt det meste af mit tøj bruger jeg året rundt, hvilket jo sådan set er smart nok, men lige nu har jeg altså lyst til luftige sommerkjole og lette skjorter. Allerhelst af den slags, der er i fin kvalitet og til cirka ingen penge – såeh, secondhand eller udsalg it is.

Der er faktisk MegaKup! nu på søndag – det havde været helt oplagt, men jeg smutter i sommerhus i weekenden, så det må desværre vente. Men hvis I også mangler lidt nyt til sommergarderoben, så smut forbi Godsbanen søndag :).

nanabech

Get the look – Reklame/affiliate links:
Meotine leather jacket, & Other Stories dress (similar), Shoe the Bear sandals, Daniel Wellington watch*, Ray-Ban sunglasses
_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinden i den lange skjortekjole