En sommer-lifesaver og en konkurrence

All green – verdens nemmeste outfit

Grøn læderjakke

Øj, en happy camper, hva? Haha. Men kan man være andet, når solen skinner og man har verdens rareste outfit på? Det er svært i hvert fald.

Jeg havde faktisk helt glemt, at jeg havde jumpsuitet hængende – det er nemlig fedest, når benene er smøget lidt op som her, så man kan se anklerne, så den har hængt stille vinteren over. Det er i øvrigt et godt tip til baggy jumpsuits eller bukser, da de bare ankler giver et meget lettere udtryk på en ellers ‘tung’ jumpsuit.

Parret med min fine, grønne læderjakke, en god t-shirt og de spidse sko var jeg faktisk helt flyvende. Det var ellers et outfit jeg havde overvejet til Northside på grund af den afslappede vibe, og fordi jeg havde været nem at finde derude. Menmenmen toiletvogne og jumpsuits… Og så endte vejret også med at kalde på tøj, der kan tage lidt mudder, og fungerer ok med regnjakke og gummistøvler. Jeg så cirka sådan her ud hele weekenden (eller altså med forskellige jeans og trøjer, men regntøjet kom jeg altså ikke udenom).

 

Grøn læderjakke

For ja – jeg endte med en sort, helt simpel regnjakke fra Rains, og selvom den er et sikkert og lidt kedeligt valg, så er jeg altså glad for den. Ikke mindst fordi den – hands down – reddede min festival i weekenden. Ad, for en masse regn vi fik fredag og søndag. Jeg var ellers taget optimistisk afsted i mine lave vandtætte støvler fra Asos, der agerer hverdagsgummistøvler for mig, og det gik da også fint til at starte med – men da vi gik fra Saveus, var pladsen altså forandret til én stor mudderpøl. Shit mand. Min søde kæreste kom mig heldigvis til undsætning, og gik mig i møde med mine Hunter gummistøvler, som jeg så boede i de næste tre dage. Ordentligt gear kan altså virkelig redde det meste.

Grøn læderjakke

Og hey, som jeg nævnte her, så er en grøn læderjakke altså noget, der kaster komplimenter af sig – det er stort set hver gang jeg har haft den på, at fremmede har kommenteret på den. Det burde man i øvrigt gøre mere i, for hold op man bliver glad af uopfordrede komplimenter.

Grøn læderjakke

Get the look – Reklame/affiliate links:
Minimum Moves leather jacket*, Envii jumpsuit, Boxlunch t-shirt, Zara shoes (similar), Ray-Ban sunglasses
_______

*gifted/gave

4 kommentarer

 • Mirna

  Hvilken str er din læserjakke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg har en 36 :). Tror egentlig også at 34 havde været ok, men jeg er altid lidt panisk over om ærmerne bliver for korte 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvad størrelse er din t-shirt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sommer-lifesaver og en konkurrence