USA guide // Horseshoe Bend

Fem festivalfavoritter, jeg altid har med mig + en vinder!

perspirex

Sponsoreret af Perspirex

Så er festivalsæsonen for alvor i gang, og jeg er så misundelig på alle jer, der drager til Roskilde lige om lidt – nyd lige Foo Fighters lidt ekstra for mig ikke?
Selvom jeg ikke selv skal afsted til andet end Northside i år, så tænker jeg, at festivaloverlevelse stadig er relevant for en stor del af jer – ikke mindst fordi, at festivalreglerne også gælder en lang række rejseformer som fx backpacking. Faktisk sidder det så dybt i mig, at jeg altid har festivalfavoritterne med med på rejser. Men hvilke festivalfavoritter er så uundværlige, at de ikke bare ryger med i rejseoppakningen, men også til hverdag? – jo, nu skal I høre! Jeg har linket til et par af favoritterne, og nogle af dem er vist reklamelinks.

  1. Nem solcreme! I cannot stretch this enough. Den store tube er selvfølgelig altid god at have med, men det er den ‘nemme’ solcreme, der altid ender som lifesaveren. Jeg har altid – som i altid, hver dag – en solstift med i tasken, så jeg kan touche op i ansigtet, på brystet og hvor det ellers kunne blive kritisk. Pt er den fra La Roche Posay – den er både ret billig, drøj i brug og skide god – den har holdt i hundrede år og reddet både mig selv og en god bunke venner gennem tiden.
  2. En god deo. Det her er, ligesom solcremen, røget ind i mine hverdagsvaner. En god deo eller antiperspirant, der kan holde til alt hvad jeg udsætter mig selv for af dans, hiking og what not. Specielt på festivaller er holdbarheden et must, for let’s face it, det er bare ikke hver dag, man kommer i bad. Sådan overhovedet. Antiperspiranten fra Perspirex ryger med mig til Frankrig om nogle uger, og hvis jeg skulle på Ros, havde den uden tvivl været med i tasken!
  3. Håndsprit. Den giver lidt sig selv, ikke? Hvis man er uheldig, er det lige før offentlige toiletter er værre end festivaltoiletter, og her er lifesaver nummer tre uundværlig!
  4. Vådservitter er lidt i samme kategori som håndspritten, men når det kommer til at rense hud, spiller håndspritten altså fallit. Her har jeg ikke et specielt brand, jeg går efter – de skal bare være uden parfume.
  5. Powerbank. Jeg gad godt lidt, at jeg ikke var sådan en, der var lidt småafhængig af sin telefon – men sådan en er jeg altså. Jeg købte min oplader fra Volt med hjem fra Northside sidste år, og jeg har den stort set altid med mig rundt! Det er langt fra hver dag, jeg får brug for den, men jeg elsker den tryghed det giver, at den er lige der i tasken, hvis jeg skulle få brug for den. Giver i øvrigt også pluspoints hos venner med næsten-døde mobiler, og god karma skal man ikke kimse af.

Og hey, for et par uger siden satte jeg gang i en rigtig fin konkurrence, hvor den heldige vinder løber med en fed toilettaske fra Meraki, en vandflaske fra Eva Solo (hov, der var endnu en favorit – altid have vand med!), og sidst, men absolut ikke mindst, hele to antiperspiranter fra Perspirex.
I skulle svare på hvor lang tid Perspirex kunne holde en svedfri – op til 12 timer, op til 24 timer eller 3-5 dage – og I kunne få hjælp til svaret lige her. Måske det var en del af grunden til, at I allesammen svarede rigtigt ;)? Det rigtige svar er i øvrigt 3-5 dage. Det bliver man lidt afhængig af, kan jeg godt afsløre.
Nå, men jeg har trukket en vinder blandt alle de rigtige besvarelser, og det blev Fie. Jeg har lige sendt dig en mail :).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA guide // Horseshoe Bend