USA guide // Grand Canyon & Route 66

Dansk sommer & 9 fede regnjakker

regnjakker

Reklamelinks: 1: Zara 2: Na-kd Trend 3: Zara 4: Rains (on sale)
5: Daisy Street 6: Zara 7: Zara 8: Rains 9: Asos

Nå. Det ser ud som om den danske sommer lever op til sit rygte, og smider en god sjat vand på Northside her i weekenden. Der er også sol på programmet, heldigvis, og temperaturerne er faktisk ikke helt dumme, men regnjakken kommer man nok ikke udenom.

Det tænkte jeg faktisk over allerede i sidste uge, og jeg blev enig med mig selv om, at en kort anorak-regnjakke nok ville gøre mig skør (og give med drivvåde ben). Og hvad gjorde jeg så? Undersøgte markedet? Købte en billig regnjakke online, så den faktisk kunne nå hjem til mig inden Northside? Eller lukke jeg øjne og ører og satsede på 25 grader og sol?

Det var det sidste.

Fast forward til i dag, hvor jeg har sat et par timer af til regnjakkejagt i Århus midtby. Jeg er ellers lidt lun på specielt nummer 5 fra Asos og nok egentlig også 7 fra Zara (shit, den er vild). Generelt er Zara faktisk virkelig gode på regntøjet lige nu, synes jeg – fedt, at de har butik lige midt i Århusnånej.

Måske jeg ender på klassikeren fra Rains – den sorte nok. Eller den armygrønne. Årh, alle de beslutninger! En del af mig synes også, at Rains er lidt kedelig på den der ‘alle-har-den’-måde – men den er jo også bare en så rigtig på alle de måder en regnjakke nu kan være det. Hvad siger I? Hvor finder man regnjakker med kort varsel? H&M måske?

Så hvorfor collagen? Jamen fordi selvtortur – det er altid fedt at se alt det, man ikke kan nå at købe ;). Haha. Og så fordi Danmark er Danmark, og der nok skal sidde et par stykker eller flere blandt jer, der skal på Roskilde eller Skalnderborg eller campingferie eller hvad ved jeg. Og hvis I har god tid, så er det her altså de rundt regnet de ni pæneste regnjakker på internettet lige nu. Selvtak.

   

2 kommentarer

 • Jeg nåede lige at tænke, at den collage kom en uge for sent, men dit ræsonnement er det samme som mit. Selvfølgelig ændrer vejret sig til Northside, endda min jomfrurejse! Jeg når dog ikke at finde en pæn regnfrakke, så vi må se hvordan det går!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, ja, den kom også lige en uge for sent for mig selv – jeg er uhelbredelig tids- og vejroptimist åbenbart ;). Og med vejrudsigten i dag ser det ud som om min nyindkøbte Rainsjakke får sin ilddåb (i stedet for den seje lakjakke eller guldjakken.. Ijh).

   Og hey, worst case har barerne jo altid de fancy tuborg-regnslag ;)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA guide // Grand Canyon & Route 66