Fem festivalfavoritter, jeg altid har med mig + en vinder!

12x sportsdims på udsalg

sportstøj

Reklamelinks: 1: H&M sportsbh  2: Imvee leggings 3: Adidas sko 4: Nike leggings
5: Adidas leggings 6: Nike sko 7: Adidas sportsbh 8: Imvee sportsbh
9: Imvee sportsbh 10: Adidas shorts 11: Nike leggings 12: Adidas shorts

For små tre uger siden købte jeg et par løbesko og en løbeapp. Jeg har ellers ikke rigtig løbet siden engang i gymnasiet, og min nostalgi over studentervognene gjorde det skræmmende tydeligt for mig, at det edermanme er ved at være mere end bare et par år siden.

Men better late than never, og det går faktisk meget fint fremad med det der løb – eller det går fremad i hvert fald! Med tre ugentlig løbeture plus det løse i fitness worlds charmerende holdsale er min sportsgarderobe faktisk helt presset nu (og det er vist aldrig sket før). Faktisk er det hele vejen rundt, men specielt en ny sportsbh og lidt flere leggings/shorts at skifte mellem ville virkelig hjælpe på det. Og toppe i øvrigt også, men jeg kunne ikke finde nogle specielt interessante på udsalg.

Når det kommer til sportstøj sker der nemlig en hulens masse ting med farver og print – og det er også fint nok… Det er bare enormt sjældent, at jeg virkelig kan se mig selv i det. Lige de der leggings fra Adidas er ret cool, men der er selvfølgelig også hold lidt igen med mønsteret. Øj, de er fine altså. “Men er det ikke ligemeget om tøjet er pænt, når man bare skal træne?”… Joda – lige så ligemeget som når man ikke træner. Jeg gider ikke have noget på, som jeg ikke føles mig tilpas i.

Derfor kører collagen i cirka det samme farver som resten af mit tøj gør – og så lige plus den meget blå sportsbh, som altså bare er pæn (og 50 kroner billigere end den sorte af samme slags). Specielt sættet fra Imvee er jeg helt vildt med – den armygrønne er vildt smuk! Og så er der altså også en del af mig, der virkelig føler de der meshshorts. De er lidt dumme, men jeg elsker dem altså også lidt.

… Der er intet som nyt sportstøj til at holde motivationen ved lige!

P.S. What is up med prisen på sådan nogle her? Enten er de ostedyre eller også er de neongule eller pink. Helt ærligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem festivalfavoritter, jeg altid har med mig + en vinder!