Jakken, der bliver ved med at høste komplimenter

Siden sidst

skaermbillede-2017-05-05-kl-10-43-35

De her indlæg har jeg sådan glædet mig til at komme i gang med igen! Det er så hyggeligt med de små tilbageblik og små refleksioner – specielt på en fredag ;).

.. Har jeg brugt tre uger i USA, og hold nu op en tur! Så mange oplevelser og indtryk! Jeg deler det hele med jer over de næste uger, og det bliver skide godt!
.. Har jeg været lidt overrasket over hvor lidt jetlag jeg har haft. Det er alligevel ni timers tidsforskel, og jojo, jeg har da været lidt træt, men ikke mere end jeg var i januarmørket. Faktisk mindre.
.. Har jeg haft det lidt sjovt over, hvor mange flere farver, der altid ryger i mit Insta-feed, når jeg rejser – er det bare mig, det sker for?
.. Har jeg fundet det perfekte par sorte vintage Levi’s 501’ere i San Francisco – eller ok, perfekte efter en tur hos skrædderen for at fikse benene. Men stadig! Materiel lykke <3.
.. Har jeg flashet pæn ny læderjakke fra Minimum lige her – den jakke er altså en vinder.
.. Er jeg allerede begyndt at savne mine Birkenstocks efter ferien. Det kan godt ske, at det dybest set er en ret grim sandal, men jeg elsker altså mine. Så hvis temperaturen lige gad at se på kalenderen snart…
.. Har jeg besøgt Meraki i Ikast med en masse søde bloggerdamer – både en håndfuld kendte ansigter, men også en del (for mig) nye. En vildt hyggelig aften! Til gengæld kan jeg også godt mærke i dag, at mit døgn måske vender lidt skørt.
.. Har jeg glædet mig til at deltage i SPOT festival! Jeg var så heldig at blive inviteret af Selected, så når jeg får fri i dag, smutter jeg over og henter armbånd. Skal lige love for, at jeg er landet i Århus igen.
.. Har jeg slet ikke turdet overføre alle mine feriebilleder til min stakkels gamle macbook. Den er maxet ret godt ud i forvejen, og bliver sur, når jeg åbner billedeprogrammet. Måske jeg bare skulle købe en ekstern harddisk snart.
.. Er det – efter en noget slatten april-løn – gået op for mig, at jeg faktisk kun har én løn tilbage. Så er jeg selvstændig. Såeh, nu skal der vist spares lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jakken, der bliver ved med at høste komplimenter