USA guide // Sequoia National Park

På fredag kan I købe mit tøj

IMG_9964

Det er efterhånden lidt tid siden, at Mia og jeg tømte ud i garderoberne og solgte ud i North of Eden – det var helt vildt hyggeligt, og der blev solgt fint ud, så nu gentager vi successen! Jeg tømte ret heftigt ud sidst, så jeg troede egentlig ikke, at jeg kunne finde så meget i skabet, men hold nu da op. Måske det også er årstiden, men jeg er gået lidt hårdere til værks i oprydningen denne gang, så der er virkelig mange gode ting – og jeg ved, at det samme gælder Mia, så der er helt sikkert nok at komme efter!

Ligesom sidst foregår det i North of Eden, der ligger i Guldsmedegade (nummer 28 på første sal – i porten lige ved siden af Langhoff & Juul). Så kryds i kalenderen på fredag fra 14 til 17, og hiv endelig din veninde/søster/mor/something med dig! Det bliver skide hyggeligt :).

Betalingen foregår i øvrigt via MobilePay, så husk telefonen! Ses vi på fredag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA guide // Sequoia National Park