Mens jeg pakker // Udsalg hos AndPants

Jakken, der bliver ved med at høste komplimenter

p4070225

Indlægget indeholder reklame – jakken er en gave fra Minimum

Øøøøj manner, det er længe siden hva? Jeg har haft den bedste ferie længe – den var ret tiltrængt, og så har jeg bare fået så mange gode oplevelser med mig hjem! Til gengæld betød det også den længste pause jeg nogensinde har haft med bloggen, og måske det også har været tiltrængt? Jeg kan i hvert mærke, at jeg har fået en anden lyst til at skrive nu.

Jeg havde faktisk lidt svært ved at bestemme mig for hvad jeg ville vende tilbage med – ferieindlæg havde været oplagt, men  jeg er stadig igang med billedesorteringen, og så ville jeg også gerne lige sige ordentlig hej igen. Og det gør jeg med en gang outfitbilleder, der faktisk er helt tilbage fra før jeg smuttede afsted, men hey, så meget bedre er vejret heller ikke blevet ;)..

Skinny jeans, støvler og en sweatshirt er på ingen måder groundbreaking herinde, men lur lige jakken! Jeg har det så vildt over, hvor fin den er! Den er en gave fra Minimum, og jeg har mere eller mindre levet i den siden jeg modtog den for en lille måned siden – ikke lige i de 25+ grader i USA, men den har været perfekt til de køligere dage i San Francisco. Farven er så smuk, synes jeg, og den kommer virkelig til sin ret med læderets grove struktur. Snittet er ret klassisk, virkelig lækkert og tilpas boxy, uden den bliver for voldsom på mig. Den er stadig en anelse stiv i læderet, så ligesom alle andre læderjakker, skal den lige gåes til – en helt ok opgave.

 

p4070153

Derudover har jeg sjældent fået så mange komplimenter for et stykke tøj – både fra familie og venner, men faktisk også fra flere fremmede, der har stoppet mig, for at høre hvor den var fra. Måske det bare er mig, men jeg bliver altså lige lidt ekstra glad for mit tøj, når sådan noget sker. Haha.

Jakken findes også i den klassiske sorte, en virkelig lækker rød og så en lilla, som ikke lige er mig. Den sorte minder meget om den jeg har fra Meotine, men den røde kunne jeg virkelig godt tænke mig! En rød læderjakke har altid stået på min ‘someday’-liste, men det skal bare virkelig være en rigtig rød, og det synes jeg, at den her er. Prisen er i øvrigt virkelig fin – 1500 kroner står den til – såeh, tip hermed videregivet! I finder jakken i alle farverne her. Min er en str. 36, og jeg kunne nok godt have været i en 34 også, men hvis der er noget, jeg ikke kan overskue, er det for korte eller stramme ærmer. Så hellere size lidt op og være på den sikre side.

p4070163

Get the look – Reklame/affiliate links:
Moves by Minimum leather jacket*, Zara jeans, Selected boots, Secondhand sweatshirt*, Ray-Ban sunglasses, Núnoo bag*
_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens jeg pakker // Udsalg hos AndPants