USA guide // Death Valley

En uge tilbage – og hvad så?

agnete_leo_7

En uge tilbage på jobbet. Én løn. Så er det slut med de faste mødetider! Jeg sagde jo mit job som Marketing Coordinator op for nogle måneder siden, og på onsdag har jeg altså sidste arbejdsdag. En lidt vild beslutning, når jeg sådan set kun har været fuldtid dernede siden september – specielt når jeg har studieveninder, der stadig leder efter job – men det føles altså bare helt rigtigt! (I hvert fald lige nu – spørg igen, når jeg har røde tal på kontoen til oktober, haha).

Jeg glæder mig til selv at kunne styre min tid – at møde senere, hvis jeg gerne vil til morgenyoga, at arbejde til langt ud på natten, hvis det er der, jeg er mest vågen. At holde ferie, når det passer mig (og jeg har råd, bevares). Det bliver godt til mig, er jeg sikker på.

Til gengæld er det også slut med den faste løn, de daglige hyggesnakke med søde kollegaer, den nemme frokostordning – og det er så det, der bliver den største omvæltning.

Jeg har allerede taget lidt af det i opløbet og sørget for, at jeg får en eller andet form for struktur i hverdagen, så jeg ikke kommer til at gro fast i min sofa (som er verdens største netflixfælde). Jeg har fået en kontorplads to dage om ugen her til at starte med, og så har jeg en dag om ugen ude hos Shoe the Bear – og så er Århus jo fyldt med gode steder, hvor man kan sidde og arbejde! Min søde kæreste er faktisk også gået i gang med at opgradere hjemmekontoret, så jeg får min helt egen plads til de dage, hvor jeg kommer til at sidde hjemme.

Så alt i alt: Mavefornemmelsen er skide god, og jeg glæder mig til for alvor at bygge min egen hverdag op. Med at hvad det indebærer af kedelig moms, forskruet økonomi og alt det, jeg slet ikke har forudset.

Det er sindssygt stort og skræmmende – og det er helt fantastisk!

2 kommentarer

 • Spændende! Hvad skal du så? Går du pro med bloggen eller hvad er planen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg bliver selvstændig og skal bruge det første stykke tid på at definere hvad mine arbejdsopgaver skal være – så det er lidt spændende :p .. So far er mit eneste faste, at jeg kører SoMe for Shoe The Bear 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA guide // Death Valley