På fredag kan I købe mit tøj

25% på sommerens solbriller

solbriller

Reklamelinks: 1: Celine 2: Stella MaCartney 3: Tom Ford 4: Han Kjøbenhavn 
5: Han Kjøbenhavn 6: Prada 7: Ray-Ban 8: Ray-Ban

Støvler, jakker og solbriller. Tre ting, man bare ikke helt kan få for mange af (med mindre man spørger sin kæreste – så fylder de første to nemlig lidt rigeligt i garderoben, men det er slet ikke et problem med solbriller).

Jeg elsker solbriller! Jeg ender oftest i mine runde Ray-Bans, men jeg kunne virkelig godt tænke mig en lidt større variation. Faktisk har jeg allerede købt et nyt par solbriller i år – dem har i slet ikke set endnu – men jeg har altså stadig mange på min ønskeliste! Nummer syv fra Ray-Ban med den fine guldbøjle for eksempel. Eller nummer fem fra Han Kjøbenhavn, der er liidt out there i forhold til mine solbriller – øj de er fine! Og jeg kunne blive ved.

Boozt kører 25% på alle solbriller lige nu og tilbuddet slutter i dag, så det skal gå lidt tjept med at trykke køb – men 25% er da værd at tage med, hvis det nu var et par, man havde luret på længe :).

2 kommentarer

 • Min kæreste er også ved at blive sindsyg over mig, alle mine jakker, sko og ting der bare flyder fordi der ikke er plads i skabene hos mig! hihi :).

  Det er nogle rigtig fine solbriller og mangler rigtig meget selv et fint par <3

  Rigtig god fredag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, jamen det er så dumt – man får så dårlig samvittighed over at fylde, og så kommer man jo til at trøsteshoppe 😀 haha. Ej, det er nok meget godt, at jeg får solgt lidt ud af garderoben i dag (så er der plads til lidt mere).

   Og ja, puha, jeg gad altså også godt klikke et (eller to) af dem hjem. “Mangler” er nok det forkerte ord her, but still.

   God fredag til dig også :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På fredag kan I købe mit tøj