20% på alt Adidas - og en pinligt dårlig løbeform

20% på Asos – men kun i dag!

Asos

Reklamelinks: 1: swimsuit 2: denim jacket 3: black dress 4: white wrap dress
5: sandals 6: jeans 7: shorts 8: black wrap dress 9: open shoes

Jeg var i forvejen lidt træt af, at jeg ikke havde fået blogget i weekenden – den fløj ligesom bare afsted derude i sommeren. Så fandt jeg ud af, at Asos har 20% på alt (ja, alt) i dag, og da det gik op for mig, at det betød to 20%-indlæg i streg, døde jeg faktisk lidt. Jeg vil meget hellere blande de her indlæg op med lidt mere af mig selv, hvis det giver mening.

“Men hvorfor laver du så indlægget? Skal du bare tjene penge på affiliate” – ja ;). Ej, det er fordi, det efterhånden er 100 år siden, at Asos har haft en rabatkode – for eksempel kunne jeg godt have brugt den, da jeg i sidste uge klikkede en badedragt hjem… Men nu er koden der, og det skal altså deles!

For mig er det specielt kjolerne, der er i kiggerten. Jeg er i bund og grund ikke et kjolemenneske, men om sommeren ændrer det sig altså lidt. Lidt fordi det er skide pænt og sommerligt, men primært fordi det er sindssygt rart og smart, kun at skulle smide et stykke tøj over sig om morgenen, og så være good to go. Nummer 3 fra Asos White har jeg luret på længe efterhånden, fordi den er lidt til den dyre side, men årh, den er god. Både til fine hæle og flade sandaler (fx nummer 5 fra Warehouse).

Jeans og shorts røg på listen, fordi jeg så ofte har fået kommentarer på mine ting fra Levi’s (som man skal være lidt heldig med at finde second hand), og her var der bare den perfekte lyse vask på begge dele.

Koden er SWEET og den gælder som sagt på alt indtil i morgen klokken 10.00. Så tænk hurtigt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på alt Adidas - og en pinligt dårlig løbeform