En uge tilbage - og hvad så?

20% på alt Adidas – og en pinligt dårlig løbeform

adidas-ultra_boost_x_-_dame-clegre_midgre_dgsogr-1498000-v1-480026_0

Reklamelinks: 1: her 2: her 3: her 4: her 5: her 6: her

Med foråret kommer lyset, varmen og lysten til at komme udenfor. Og for første gang i flere år, har jeg faktisk lyst til at begynde at løbe igen. Jeg har ikke løbet fast siden 1.g, tror jeg, og mine løbesko er faktisk (og det her er lidt pinligt) min lillebrors gamle. Altså fra dengang han brugte 38 og ikke nogle-og-40.. I hvert fald: Hvis jeg skal begynde at løbe igen, så skal jeg have mig et nyt par.

Det falder ret godt sammen med, at Sportmaster kører 20% på alt Adidas (frem til d. 28.), for hvis jeg nu ikke bliver bidt af løb, så er det altså fedt nok, hvis jeg ikke har smidt alt for mange penge efter skoene. Kort sagt skal jeg finde et par, der er gode og pæne, så jeg rent faktisk har lyst til at tage dem på, og så skal de ikke være aaalt for dyre.

Jeg er i så fremragende form lige nu, at jeg ikke engang tør tage den der løbetest de ellers tilbyder i butikkerne – men altså jeg kommer alligevel aldrig til at løbe halvmaraton (eller noget der ligner i øvrigt), så jeg tænker ikke, at jeg kan fucke noget helt op? Eller hvad? I må endelig byde ind, hvis I har gode råd her!

Det skal jo ikke nødvendigvis være Adidas – det er bare et brand, jeg har god erfaring med og som jeg synes er pænt. Og så er der de der 20% jo. Procenterne gælder i øvrigt også tøj, men det tør jeg slet ikke kigge på, før skoene er i hus.

Af de her lurer jeg mest på nummer 4, men også 1 og 2 er sindssygt fine! Og så er nummer seks altså bare virkelig klassiske og billige, hvis nogle af jer skulle mangle et par hvide forårssneakers (og kan klemme fødderne i en børnestørrelse).

Har I nogle præferencer, når det kommer til løbesko? Så vil jeg vildt gerne høre det :)!

6 kommentarer

 • Åh, hvor dejligt. Håber du kommer til at blive bidt af at løbe igen! Det er dæleme også nogle fine Adidas sneakers.

  Hvordan finder du motivationen til at begynde? 🙂

  Rigtig god onsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg håber det også :D!

   Jamen nye sko er da en del af det – så skal de flashes jo ;). Det samme med lækkert løbetøj. Men i bund og grund handler det om, at jeg på den ene side savner at være mere udenfor og på den anden side gerne vil i bedre form – de to ting er ret oplagte at kombinere til løb jo :). Hvor længe det så holder, det ved jeg ikke – jeg må lige finde ud af, hvad der kan motivere mig til at fortsætte, og så skal jeg nok vende tilbage med det også :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hvis du ‘bare’ vil prøve løb af, og mere er til hyggeløb, så ville jeg mene at de sko du kigger på nu, godt kan bruges. Men hvis du så begynder at gå mere op i det, og hvis at du tænker at dit løb skal være 10+ km, så skal du nok forbi en løbebutik. Så handler det jo også om at forbedre din løbeteknik, så du kan løbe længere og hurtigere pr. kilometer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Pyh, det var virkelig meget sådan et svar jeg håbede på! Jeg tror ikke, at jeg nogensinde kommer til at synes, at det er sjovt at løbe længere end 10 km.. Lige nu lyder det sådan helt vildt bare at kunne løbe fem ;). Men man skal aldrig sige aldrig jo – og så er løbebutikken nok nødvendig :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det er i hvert fald en del sjovere at løbe, hvis man har fået tilpasset skoene til ens løbestil. Jeg løb et år i nogle, jeg bare havde klikket hjem fra nettet, og de viste sig at være helt forkerte til mine fødder, så jeg fik ondt diverse steder. Bare en lille bitter erfaring, jeg gjorde mig 😉 Men rigtig god fornøjelse med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Yaiks, det er også træls. Jeg endte med at prøve fem forskellige par og hoppe lidt rundt inde i butikken med dem på – og det er jeg i hvert fald glad for, for dem fra Adidas, jeg havde kigget mest på, fungerede slet ikke på min fod. Jeg endte med good old Nike, og so far so good 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge tilbage - og hvad så?